Hvordan Grow Bougainvillea på en husvegg


Hvordan Grow Bougainvillea på en husvegg

Bougainvillea, innfødt til Sør-Amerika, er en slekt av vanskelige, vinelike planter som produserer fargerike blomster. Bougainvillea kan vokse oppover på 15 meter høy og kan være eviggrønne eller løvfellende avhengig av klimaet den vokser i. Bougainvillea lett vokser opp en utvendig husvegg med mindre mengder med trening for å peke sine vinstokker i riktig retning og et egnet grunnlag for å holde på . Når det tar, bougainvillea sprer typisk over hele veggen og skaper en strålende visning av farger og vegetasjon.

Bruksanvisning


•  Velg en vegg som mottar full sollys, eller minst seks timer med sol per dag. Lå wire gjerdet panel mot husveggen, slik at bare en eller to inches plass mellom. Lener panel bør nok; du trenger ikke å permanent sikre det. Bougainvillea trenger en base for å klatre på; du kan ikke trene den til å vokse på din husvegg uten ledning basen. Når det vokser sunt på panel, vil det sannsynligvis spredt over resten av veggen. Alternativt kan du lage en wire grid direkte på veggen med en rull med 12-gauge, små taktekking negler og en hammer. Du kan finne de nødvendige materialene på ditt lokale Oppussing butikken.

•  Place leire potter langs husveggen på 3-fots intervaller, direkte mot ledningen panel. Fylle sine bunner med to inches av grus. Legg en en-til-en blanding av torv mose og plantejord for å fylle dem resten av veien, stopper 2 inches fra toppen. Lage hull i potting jord i midten av hver pott, stor nok til å romme de bougainvillea planter. Alle nødvendige materialer bør være tilgjengelig fra din lokale hageforretninger.

•  Fjern en gang bougainvillea fra beholderen og legg den forsiktig inn i hullet i én pott. Pakke jorda rundt det, og gjenta med resten bougainvillea, én per pott, før alle planters er full. Du kan finne startet bougainvillea fra de fleste barnehager.

•  Trekk lengden på hver bougainvillea mot panel og skyv den under en wire. Veve bougainvillea gjennom ledningen omhyggelig, ett eller to trinn opp, uten å bryte stammen. Gjenta med de resterende planter.

•  Vann bougainvillea når jorda tørker helt; frekvensen avhenger av klima. Mate dem med en flytende gjødsel per Manufacturera € ™ s instruksjoner gang i måneden.

•  veve toppen av bougainvillea planter i trinnene på ledningen panel når de vokser seg høyere. Til slutt, bør de begynne å klatre det uten assistanse; på det punktet, er trening fullført. Fortsette å ta vare på bougainvillea som det vokser på husveggen som normalt.

Tips og advarsler


  • Bougainvillea vokser best i United States Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 9b og 10. Hvis du bor utenfor disse sonene, snakke med en ekspert på ditt lokale gartneri å lære å ta vare på bougainvillea. Hvis du bor i et kaldt klima, vokser bougainvillea på husveggen er trolig ikke mulig.
  • Som et alternativ til planters, kan du vokse bougainvillea direkte i bakken. Men rotsystemet av plantene dette nær ditt hjem kan skade dens fundament. Hvis du velger dette, grave ut 2 meter av skitt og erstatte den med en-til-en blanding av torv mose og plantejord.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler