Hovudside

De beste forholdene for Fuchsia Planter

by Walther

De beste forholdene for Fuchsia Planter

Fuchsia (Fuchsia spp.) Er en stor gruppe av løvfellende eller eviggrønne busker og små trær fra nattlysolje familien. Plantene kommer også i en rekke hybrider og er godt tilpasset til en rekke vekstbetingelser. Det finnes mer enn 100 ulike arter av fuchsia, ifølge University of Alaska Fairbanks Extension. Selv om vekstvilkår avviker med variasjon, visse forvaltningsstrategier er de samme for alle varianter.

Jord og Site


Plante fuchsia i godt drenert, fruktbar jord med en foretrukket pH varierer mellom nøytral til svakt alkalisk. Fuchsia vokse samt container planter og i bakken. Alle fuchsia krever delvis skyggelagte områder eller områder som får filtrert lys. Dette er spesielt viktig i områder med varmt vær. Med mindre gitt ly fra solen, fuchsia er svært utsatt for Wilting. Plant i et åpent område som ikke vil fortrenge røttene.

Gjødsel


Fuchsia er tunge feeders og vil bo i blomst året rundt når det følger vanlig gjødsel. Bruk en balansert 14-14-14 eller 20-20-20 gjødsel en gang annenhver uke. Starte gjødsling fra midten av april og vil pågå til desember. Bruk vannløselige gjødsel på frekvensen av ½ ts. i en gallon vann. For slow-release gjødsel, mate plantene en gang hver tredje måned. Unngå over-gjødsling, og vanne planten godt før påføring av gjødsel.

Vann


Fuchsia har et krav for vanlig vann. Den beste måten å overvåke vanning behov er å se etter jord tørrhet. Plantene kan trenge vann på en daglig basis i varmt vær. Tilsvar, redusere hyppigheten og mengder av vann i de kjøligere månedene. Vann bare nok til å holde jorda fuktig, men ikke våt. I fuchsia som synes å være visner i varmt vær, sjekk jord. Ikke vann hvis jorda er fuktig, da dette kan drepe plantene.

Beskjæring


Sviske fuchsia regelmessig for å fremme sunn vekst og produktiv blomstring. Anbefalt beskjæring tid er tidlig i desember, når veksten bremser. Mangel på rettidig beskjæring vil produsere lange, hengslete stilker som blomstrer bare på tips. Skjære vekk alt bladverket, slik at bare hoved woody stengler. Beskjære av om lag en tredjedel av total plantevekst og forme den. Ikke sviske når plantene er våt.