Hovudside

Hvordan få en Mold Inspeksjon

by Walther

Hvordan få en Mold Inspeksjon

Muggvekst i hus, leiligheter og næringsbygg kan skje for en rekke årsaker, fra strukturelle skader fuktighet eller fuktighet som genereres inne i enheten. Du bør bli kvitt mugg så snart som mulig, siden det kan ødelegge klærne, påvirke luftkvaliteten og forårsake allergiske reaksjoner. En inspeksjon kan bidra til å fastslå årsaken og alvorlighetsgraden av mold og de nødvendige skritt for å bli kvitt det permanent.

Bruksanvisning


•  Informer utleier av din mold problem hvis du leier ditt hus eller leilighet, og fylle ut en arbeidsordre ber ham om å undersøke og reparere kilden til mold. Utleier bør sende en entreprenør til å rydde og male infested områder og iverksette tiltak for å løse de underliggende problemene som forårsaker mugg.

•  Send inn en klage med din lokale, statlige eller føderale boliger myndighet eller eiendom standarder avdeling hvis utleier nekter å løse problemet. Avdelingen kan sende en inspektører hjem til deg å vurdere problemet og ordre reparasjoner eller videre undersøkelser, for eksempel en ingeniør rapport eller luftkvalitet test.

•  Ring din lokale kommunens helseavdeling hvis formen er omfattende (for eksempel hvis den dekker et område på mer enn 10 kvadratmeter). Avdelingen kan sende en helse inspektør ut til å gjøre en vurdering.

•  Hire en uavhengig mold inspeksjon selskap til å utføre luftkvalitetstester, rengjøre mold og fikse de underliggende årsakene. Bekrefter at selskapets inspektører er skikkelig kvalifisert som Sertifiserte Mold inspektører, Certified Mold Remediators eller Certified Environmental pleiere. Be dem om å følge faglige og statlige retningslinjer, slik som de av den amerikanske Conference of Governmental Industrial pleiere.