Hovudside

Hvordan Grow Bonsai planter innendørs

by Walther

Voksende bonsai, eller miniatyriserte planter og trær, er en kunstform startet av kineserne og utviklet av den japanske. Selv om de fleste bonsai er bedre egnet for utendørs, kan mange tropiske og subtropiske varme været planter dyrkes som bonsai innendørs. Dette gjør at folk i leiligheter og andre begrensede voksende områdene for å nyte kunsten bonsai, og gir en unik dekorative utseende for hjemmet. Voksende bonsai er en spesialisert ferdighet som tar mye praksis å mestre, men med riktig verktøy og teknikker, kan hvem som helst holde en vakker bonsai plante levende og godt.

Bruksanvisning


•  Unngå bonsai planter som bare vokser godt utendørs. De fleste bonsaitrær, for eksempel furu og einer, må det kaldt ute vær for å overleve. Hvis en plante vokser vanligvis utendørs i USDA sone 5 og kaldere, vil det ikke fungere for innendørs bonsai uten omfattende omsorg og periodisk kjøling.

•  Se på listen over planter som fungerer godt for innendørs bonsai. Du kan finne det på Internett Bonsai Clubâ € ™ s hjemmeside (følg linken i Resources). Vurdere hvordan plantene ser, samt hvor enkelt det er å ta vare på. Noen planter, som for eksempel ficus og Schefflera, er ofte lettere å vokse som innendørs bonsai enn andre.

•  Bestem hvilken størrelse plante du ønsker å starte med, og hvor stort du vil at bonsai å vokse. Ferdige innendørs bonsai planter er dyrere, men bare krever omsorg og vedlikehold, snarere enn omfattende trimming og trening. Starter med en vanlig plante eller frøplante kan være mer vanskelig, men det gir deg også mer kontroll over størrelsen og formen på bonsai.

•  finne et sted inne til å vokse bonsaihagen som får omtrent 12 til 16 timer per dag i stor sollys, slik som en sol syd vindu. Eller legg til en fluorescerende vokse lys for å gi nødvendig lys. Planter er avhengige av lys for mat, og plantene trenger for å kunne vokse spesielt raskt for å lykkes som bonsai.

•  Velg et sted innendørs som har et temperaturområde på 60 til 90 grader F. Hvis inne området har lav luftfuktighet, vurdere å legge en luftfukter eller misting bonsai plante med en sprayflaske med vann.

•  Start en vanlig plante eller frøplante i en normal container thatâ € ™ s en passende størrelse for anlegget. Trimme røttene og overføre den til en grunne bonsai beholder når den har vokst seg store nok til å starte bonsai trening. Ferdige bonsai planter ofte kommer i passende bonsai beholdere. Disse små beholdere hjelpe stunt veksten av anlegget og holde det små.

•  Hold bonsai vannes og godt opplyst Spray det jevne med vann for å holde det fuktig, hvis det er nødvendig, og å oppdatere bladene. Kontroll insekter med en passende spray eller blanding av vann og mildt oppvaskmiddel.

Tips og advarsler


  • Finn ut så mye du kan om din type bonsai plante og forholdene den trenger for å vokse. For å lære mer om å starte din egen bonsai fra bunnen av, følg linken i Resources for å finne artikler, anbefalte bøker og klasser.