Hovudside

Er Sollys Trengs for å Ripen Zucchini?

by Walther

Er Sollys Trengs for å Ripen Zucchini?

Som alle bakkelevende planter, zucchini anlegg (Cucurbita pepo) trenger sollys for å vokse, trives og formere seg. Reproduksjon prosessen med zucchini inkluderer modner sine frukter, som bærer zucchini frø. Og mens selve sollys fra solen er den mest tilgjengelige kilden til livreddende lys for squash, kan innendørs lysanlegg også gi tilstrekkelig lys.

Fotosyntese


En zucchini planten absorberer sollyset med sine brede grønne blader. Anlegget deretter benytter energi fra dette lyset til å lage mat, spesielt karbohydrater, fra base substanser av vann og karbondioksid. Uten eksponering for sollys, vil en zucchini plante ikke tilegne seg nødvendig energi for matproduksjon, og som et resultat, vil anlegget være i stand til å opprettholde livsprosesser, inkludert reproduksjon og modning.

Zucchini Bakgrunn


Mens alle vegetabilske planter krever sollys for matproduksjon og reproduksjon, zucchini anlegget, som er en type sommer squash, krever mer sollys enn mange av sine hage kolleger. Dette skyldes det faktum at sommeren squash er innfødt til områder med varme, solfylte klima, spesielt Sentral-Amerika, Sør-Mexico og det nordlige Sør-Amerika. Som et resultat av det å vokse i minst 5000 år i disse stedene, sommer squash - og squash - tilpasses blomstrende og produsere frukt under en lys, varme solen. Så når du vokser squash planter, tilstrekkelig soleksponering og temperatur er avgjørende.

Eksponering Type


For å sikre optimal vekst og modning, bør zucchini plantene får fullt sollys eller direkte eksponering. Dette betyr at det bør være noen trær, busker eller andre planter eller strukturer jevne ut squash og / eller filtrering av sollys.

Exposure Time


I tillegg til å overvåke den type sollys eksponering en zucchini plante mottar, bør du sørge for at anlegget får nok eksponeringstid. Ifølge University of Arizona, for ideell vekst og modning, bør en zucchini plante få mellom seks og 10 timer med sollys eksponering hver dag.

Air Temperature


Sollys er også viktig for zucchini modne fordi det varmer den omkringliggende luften og hindrer zucchini frukt fra å bukke under for kulde og frost. Som University of Arizona notater, på grunn av sine tropiske opprinnelse, squash er følsomme for frost og krever lufttemperaturer høyere enn 70 grader Fahrenheit.

Jord Temperatur


I tillegg til oppvarming av luft, energi fra solstrålene varmer opp bakken. Denne første varme gjør at vannet forblir i flytende form, slik at squash planter kan få den nødvendige fuktighet for å utføre livsprosesser. Ifølge Oregon State University, en squash anlegg krever et minimum jordtemperatur på 60 grader Fahrenheit, men foretrekker et temperaturområde på mellom 70 og 95 grader Fahrenheit.