Hovudside

Hvorfor ville mine Bean Seeds Vanish etter planting?

by Walther

Hvorfor ville mine Bean Seeds Vanish etter planting?

Bønne planter har en rekke felles skadedyr som kan forårsake nylig plantet bønne frø til å forsvinne. For å sikre en vellykket start, vurdere å bruke en mesh materiale eller skjermen for å hindre gnagerne får tilgang til hagen.

Ekorn


Ekorn er en sannsynlig gjerningsmann hvis frøene forsvinner fra hjemmet hagen etter planting. Bønner kan synes å spire dårlig og frø kan bli spist av et ekorn når gartneren øye er slått unna.

Fugler


Fugler har en sjanse til å komme til frø etter planting hvis ikke beskyttet av et gitter. Nylig spirende planter er også i faresonen for beite fugler, som etterlater ingen spor av sin visitas til hagen.

Kald Soil


Hvis sådd frø før den siste frost av sesongen kan de ikke spire eller noen gang vise tegn til å bli plantet. Bønne frø kan synes å forsvinne, men rett og slett har blitt plantet for tidlig i vekstsesongen.

Bad Seed


Forsvinnende frø kan skyldes utløpt eller dårlig sæd. Når sådd frø av belgvekster i hjemmet hagen er det viktig at frøet være nylig pakket, sykdomsfri, og fra en pålitelig kilde for å hindre deres tap under jorden.

Betraktninger


Hvis frustrert av tap av bønne frø etter en tidlig start på vekstsesongen, bør du vurdere å plante allerede startet bønneplanter. De fleste barnehager eller hagesentrene vil lager bønneplanter som vil være klar for transplantasjon så det blir ingen tidstap i vekstsesongen.