Hovudside

Hvordan Maskinvask en dyne hjemme

by Walther

Hvordan Maskinvask en dyne hjemme

Sengen dyne er ikke immune mot støv, skitt og selv smuler, for ikke å nevne søl som kan flekke det. Vaske dynen enten for hånd, for å fjerne små flekker, eller i ditt hjem vaskemaskin. Den tøffeste delen av rengjøring en dyne tørker det. Bruk en tørketrommel innstilling med kjølig luft for å holde dyne fra krymper, eller tørk den på en klessnor eller tørkestativet.

Bruksanvisning


•  Sjekk din dyne etikett for å avgjøre om du kan vaske sengetøy i vaskemaskinen. Hvis etiketten sier "ikke maskinvask," umiddelbart stoppe og ta din dyne til en tørr renere eller andre profesjonelle for rengjøring.

•  Unn noen flekker på dynen med et vaskeri forbehandling eller flekkfjerner ved å jobbe oppløsningen inn i sengetøy med en myk bust, nylon skurebørste i sirkelbevegelser. Sirkelbevegelse holder flekker fra å spre seg og bli større.

•  Sett din dyne i ditt hjem vaskemaskin slik at sengetøy brytes løst rundt maskinens trommel. For frontlastere, plasser dyne i vaskemaskinen av seg selv - det vil bevege seg fritt rundt maskinen.

•  Sett vaskemaskinen vann innstillingen til "High" å fylle maskinen til sitt høyeste vannstand. Legg en kapsel av vaskemiddel til vaskemaskinen. Still vaskemaskin syklus innstillingen til "Lett" eller lignende omgivelser.