Hovudside

Hvordan Tørk Sneakers i tørketrommel

by Walther

Hvordan Tørk Sneakers i tørketrommel

Mens din favoritt par hæler krever ikke mer enn en mild tørke av, en gjørmete par joggesko trenger en god vask. Noen mennesker er bekymret for hva som kan skje når de kaster et par sko i tørketrommelen eller blir skremt av høye lyder de kan forårsake når skoene bang rundt og rundt. Du kan holde din favoritt joggesko frisk uten å bekymre deg for å bryte tørketrommelen ved å bruke noen enkle tips.

Bruksanvisning


•  Bind skolisser fast. Dette vil hindre at blonder fra pisking rundt sider av tørketrommelen eller blir flokete.

•  Kjøp en spesiell mesh bag laget spesielt for vasking og tørking joggesko. Posene har en tendens til å koste mellom $ 5 og $ 10, på 2010 priser, og er tilgjengelig på de fleste store kjøpe og hjem varer butikkene. Du bare plasserer joggesko i posen før du setter dem i vaskemaskin eller tørketrommel, eller henge posen på innsiden av døren til tørketrommelen, slik at de ikke vil banke rundt i trommelen, avhengig av hvilken type tørketrommel eller bag.

•  Plasser noen annen vaskeri rundt sider av tørketrommelen første. Det er alltid en god idé å vaske og tørre joggesko med en last av solide håndklær i stedet for med andre mer ømfintlige plagg. Våte håndklær vil pute sidene av tørketrommel for å hindre at joggesko fra banging rundt så mye.

•  Sett tørketrommelen til en normal syklus og begynne tørking. Hvis lyden av joggesko banging rundt er fremdeles for høyt for deg, prøv å justere håndklær til å legge mer demping rundt skoene. Du kan også ta joggesko ut når som helst og la dem fullføre tørking i det fri.

Tips og advarsler


  • Joggesko rett fra tørketrommelen kan bli veldig varmt. Sørg for å fjerne dem nøye og unngå å berøre metall inventar før skoene er avkjølt.