Hovudside

Slik feilsøker en Pool Sweep Det er ikke Moving

by Walther

Slik feilsøker en Pool Sweep Det er ikke Moving

Et basseng feie renser og vedlikeholder de nederste og noen ganger sider av svømmebassenget. Disse feier ofte kjøres automatisk og krever lite oppmerksomhet fra bassengeieren. Vann renner fra bassenget rørleggerarbeid gjennom feie sin slange, som driver sweep. På grunn av den kontinuerlige natur som feier blir drevet, er problemer bundet til å oppstå. Vanlige feilsøking teknikker inkluderer sjekke feie sin slange og blad bag for tresko, og tilbakestilling av slangen minne for å hindre bøyer eller bretter.

Bruksanvisning


•  Fjern basseng feie slangen fra bassengets jetfly og skimmer. Skyll bort gunk og andre buildup rundt slangen inngang med en vannslange. Presse en slange med rennende vann dypt inn i slangen og skyll ut rester som kan være tilstoppet.

•  Løsne alle blad poser og garn festet til sweep. Spray poser eller nett med en vannslange og fjerne eventuelle rester fanget inni posen.

•  Koble den feier slange. Lå slangen fulle lengde ut på bakken i sollys. Sollys fjerner "hukommelse" som finnes i slangen og gjør at den kan være fleksibel og ikke gjeng opp eller bøy mens i bassengvannet. La slangen ut i sollys i minst to timer.

Tips og advarsler


  • Hvis sweep ser ut til å være i forsvarlig stand, men likevel vil ikke fungere, undersøke hvor mye sug, eller mangelen på dem, i sweep. Ingen suge kan påpeke problemer med andre basseng utstyr som pumpe eller motor.