Slik fjerner Pencil Marks Fra malte vegger


Hvis barnet ditt har forlatt et mesterverk på de malte veggene i huset ditt som du don € ™ t ønsker å spare, kan du fjerne blyantstreker med et minimum av problemer. Akkurat som du kan rense blyantstreker fra papir, kan du rengjøre blyant fra maling med mindre merkene er på våt maling. Uansett hvilken teknikk du velger å fjerne blyantstreker, test på et lite synlig sted slik at du dona € ™ t gjøre mer skade enn blyant allerede har. Start med den enkleste prosessen og deretter gå videre til mer forseggjort rengjørings blandinger.

Bruksanvisning


•  Gni markeringene med en vanlig blyant viskelær. Hvis det ikke? € ™ t arbeid, prøv en kunst tyggegummi viskelær. Tørk bort eventuelle viskelær leavings.

•  Dypp en fuktig klut i natron. Tørk av natron over blyantskrift for å fjerne dem. Skyll med rent vann.

•  Plasser en skvett av tannkrem på en fuktig klut. Gni tannkrem på merkene for å fjerne dem. Tørk av tannkrem med en separat fuktig klut.

•  Bland en dråpe oppvaskmiddel med litt vann for å lage en skummende blanding. Tørk av vaskemiddel blandingen på blyantskrift. Skyll godt.

•  Mix 1/4 kopp hvit eddik, 1/2 kopp ammoniakk, 1/4 kopp vaskeri brus og en gallon av varmt vann. Tørk av denne blandingen på blyantmarkeringer. Skyll med rent vann.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler