Hovudside

Toddler First Aid Kit

by Walther

Ulykker i hjemmet er nr 1 fare for din pjokk, så blir forberedt for omtrent alt er viktig i behandlingen av de små støt og blåmerker effektivt. Mange kjøpesentre og apotek lager prepackaged førstehjelp prosjektpakker, men gjør opp din egen, skreddersydd til de unike behovene til en liten oppdagelsesreisende, kan spare bryet med lageroppbygging en standard kit når du trenger den mest.

Lagring


Velg en god oppbevaringsboksen --- ett med muligheten til å låse eller minst knipse tett for å hjelpe avskrekke små hender fra å utforske. Hold kit i en hendig sted som kjøkken eller bad i første etasje i et høyt sted. Organisere materialer i henhold til typer skader og behov for å spare de dyrebare øyeblikkene for trøstende.

Hva til lager


En pjokk kit virkelig trenger ikke være forskjellig fra alle andre førstehjelpsutstyr du vil montere --- bortsett fra muligens noen flere bandasjer for alle de skrapt knær og hensiktsmessig alderen medisin behov. Mens en grønnskolling eller godteri kan være en fin godbit for å berolige din skade barnet, aldri forlate dem i settet. Du bør ha:
• Rikelig med bandasjer av ulike størrelser. Det kan være lurt å vurdere den ekstra kostnaden for en "tatovering" type bandasje eller vanntett som gjør det vanskeligere for små fingre å trekke dem av.
• Sterile gasbind pads og medisinsk tape
• Pinsett, sikkerhetsnåler og saks
• Cold packs som aktiveres når presset (tilgjengelig på apotek og kjøpesentre)
• Grunnleggende medisiner --- feber og smerte reduksjoner for spedbarn / småbarn, hydrogenperoksid, antiseptisk spray, antibiotika krem
• Termometer
• Elastiske bandasjer og et trekantet stykke tøy som skal brukes som en slynge
• Sterile pensel applikatorer
• Sirup av ipecac å fremkalle brekninger samt telefonnumrene til Giftsentralen og barnets lege tydelig lagt på siden av beholderen.

Lag din egen boo-boo Bunny


En liten skapning som bør ligge i førstehjelp kit er en boo-boo bunny. Laget av én vaskeklut og et lite stykke bånd med et par google håndverket øyne og en pom-pom nese tilgjengelig i håndverket og varehus, til boo-boo kaninen kan holde en isbit brukes som en ispose for dem mindre støt. Han er enkel å lage ut av en sammenrullet vaskeklut og et par vendinger (se Resource 1).