Hovudside

Hvordan lage din egen hage Grow-Light Hyller

by Walther

Hvordan lage din egen hage Grow-Light Hyller

Mange planter krever betydelige mengder lys for fotosyntese, spesielt når de er startet fra frø. Delikat frøplanter er ikke klar til å bli plantet til siste frost er over, så mange gartnere starte den voksende prosessen inne, noe som begrenser sollys eksponering. Lag din egen hage vokse-lys hyller for å bidra til å gi lys disse plantene trenger, samtidig som du får et sted å holde plantene organisert.

Bruksanvisning


•  Monter din hylle (r) som produsentens instruksjoner beskrive. Kontroller at du har koblet alle delene tett.

•  Heng det første lyset fra taket rett over øverste hylle i din montert hylle. Mark taket for øyet kroker med en blyant ved å holde kjedene utstrakt til taket og merking der kroker eller S-kroker touch. Skru to øyenkroker i taket på dine karakterer. Avhengig av produsenten, kan øyet kroker bli inkludert med din butikk lys og hengende kjeder, men hvis ikke du kan kjøpe de to øyenkrokene som du trenger.

•  Plasser krokene som er knyttet til lysets hengende kjeden inn i hullene på øyet kroker. Justere høyden på din takmontert butikk lys slik at det er ca 2 inches fra toppen av frøplante eller containere ved å flytte krokene som er koblet til kjeden ned det nødvendige antall koblinger.

•  Tråd kjeder av en annen butikk lys gjennom en av trådene som utgjør den hylledelen av enheten. Du vil bringe kjeden gjennom gapet mellom to sildukseksjonene og sjal rundt. Deretter kan man bruke kjedens krok for å feste på plass ved å forbinde den frie ende av kroken til en kjedekobling, i likhet med å feste kjettingen krok for øyet kroken. Hvis du har for mye ekstra kjede å opprettholde riktig 2-tommers avstand, kan du strekke kjeden langs bredden av sokkelen og deretter koble kroken til en kjede link.

•  Gjenta prosessen med å henge en butikk lys fra risten for alle gjenværende hyller og lys.

•  Plugg lysene til et grenuttak. Plugg lys tidsur i stikkontakten og programmere den, etter produsentens anvisninger, for å slå av lysene etter ca 16 timer og slå dem tilbake på åtte timer etter utkobling.

•  Koble til strømskinne i lyset uret. Hvis du trenger å bruke en skjøteledning det skal være en som godtar tre pinner og koble deretter strømskinne i den ene enden og spiss ende inn i lyset uret.

Tips og advarsler


  • 12-tommers lang butikklysene passer godt for hylle enheter med en 18-tommers dybde.
  • Det hjelper å sette sammen din hylle i det stedet der den skal sitte slik at du ikke trenger å flytte den etter montering.
  • Hvis taket er høyt og legger for stor avstand mellom lys og dine frøplanter du kan kjøpe skjøte kjedene å legge til eksisterende kjedelengde. Hvis de ikke kommer med tilkoblings kroker, kan du bruke nøkkelring karabiner å koble kjedene med utvidelser.
  • Du kan kjøpe "vokse lyspærer", men de er dyrere; Den eneste virkelige forskjell er at disse spesielle pærer har et bredere lysspekteret.
  • Hvis din hylle er høy, kan du feste grenuttaket til midten hylle med to zip bånd slik at alle lys ledninger vil nå pluggen.
  • Når du setter opp dine vokse lysene, anbefaler Free-Home-Hage-tips at du lar lysene til å sykle for en dag før du legger frø eller stiklinger.