Hovudside

Hvordan kjøpe Bamboo Planter i Missouri

by Walther

Hvordan kjøpe Bamboo Planter i Missouri

Enten du leter etter en liten potteplante, en bakgård lund eller en kommersiell avling, er bambus både vakkert og allsidig. Fordi den kan vokse så raskt - noen varianter vil vokse fire meter i 24 timer - bambus er ekstremt fornybar og miljøvennlig, og det er nå engang brukt til å lage tekstilprodukter som sengetøy og håndklær. Det finnes mange varianter av bambus. Noen typer bambus tåler temperaturområdet Missouri, mens andre typer krever de mer stabile miljøer innendørs.

Bruksanvisning


•  Forskning hva rekke bambus å kjøpe. To arter av bambus er innfødt til USA, Arundanaria Gigantea (gigantiske bambus) og A. TECTA (switchcane). Giant bambus vokser naturlig i Missouri og i noen andre sørstater. Missouris hage temperatursoner variere fra 5 til 7, så du må finne din hagesonen og sørg for at uansett hvilken type bambus du kjøper vil overleve vinteren. Bruk linken Arter kildeliste i avsnittet å undersøke kald hardførhet og andre egenskaper for potensielle bambus varianter.

•  Bestem hvor du skal kjøpe plantene dine. Hvis du kjøper dem på nettet, kan du være i stand til å finne et bredere utvalg. Hvis du kjøper fra en lokal Missouri forhandler, vil du støtte en lokal bedrift, og du vil også ha tilgang til hjelp og råd fra eieren og de som jobber der. Pass på at den som du kjøper fra garantier anlegget lager. Mens University of Missouri Extension ikke kan anbefale eller støtte bestemte produkter, kan de være i stand til å gi deg råd om hvor du finner bambus lager i nærheten av hjemmet.

•  Forskning bambus agroskogbruk før du planter lager. Missouri Alternatives Center vil gi deg nyttig informasjon om voksende bambus i Missouri enten du har tenkt å dyrke bambus eller bare ønsker å vokse noen pryd bambus på din eiendom.

•  Følg alle planting instruksjonene nøye, spesielt hvis du bor i et kaldere klima. Bambus er en veldig hardfør plante, og den største bekymringen vil være å ta vare på det i løpet av de kalde vintermånedene. Sørg for å kontakte University of Missouri Extension og be om hjelp hvis du får noen uforutsette problemer med bambus avling.

Tips og advarsler


  • Hvis du plante bambus utendørs, kan du enkelt klippe av noen av skuddene, bringe dem inne og sette dem i containere som kan brukes som stueplanter.