Hovudside

Dør Hook & Eye Installasjon

by Walther

Dør Hook & Eye Installasjon

Mens det er mange måter å låse en dør, gammeldags krok og øye låsen er fortsatt en av de enkleste og mest populære måter å gjøre det. Det er ingen fancy verktøy eller spesielle ferdigheter som trengs for å fullføre oppgaven med å installere en krok og øye lås, og det kan være ferdig i løpet av få minutter.

Installere en Hook & Eye dørlås


Både kroken og øyet skru inn for hånd; ingen skrutrekker nødvendig.

Det beste stedet å installere krok og øye er over døren knott, noe som gjør det enkelt å låse den opp. Dette gjør det også nesten på midten av dørens høyde, som er bra til å bidra til å sikre døren.

Først installerer kroken apparat. Dette er den største av de to stykker som inneholder en krok festet til en øyehøyde. Hold kroken med punktet nedover mot dørkarmen og hold den der. Med den andre hånden, flytte den vedlagte øye til stedet på døren som er direkte nivå med den peker nedover krok og lage et lite merke på døren. Dette er hvor du vil skru i øyet på kroken apparat. Skru den på en sikker måte.

Hold kroken nivå for å se hvor du vil plassere øyet som vil bli skrudd inn i dørkarmen og lage et merke. Skru øye på, la det slik at øyet er på et horisontalt plan. Kroken skal nå passe godt inn i øyet på dørkarmen, forlater døren låst sikkert.