Hovudside

Slik fjerner Gum Fra Windows

by Walther

Slik fjerner Gum Fra Windows

Tyggegummi inneholder ingredienser som gjør det klissete slik at du kan nyte tygde det lenger. Disse ingrediensene gir lik-mulighet stikker makt uansett hva overflaten de ender opp på. Når tannkjøtt er fast til et vindu, må du fjerne den uten å skrape eller bryte glasset. Når stoffet er fjernet, må den klebrige, voksaktig rest fjernes også. Teknikker og forsyninger trygt for bruk på glass løse dette vanskelig situasjon og samtidig unngå ytterligere skade.

Bruksanvisning


•  Bruk en gummihanske å holde tannkjøtt fester seg til fingrene. Trekke av så mye tyggegummi som mulig fra vinduet ved hjelp av hansker hånd. Tørk den på et papirhåndkle og fortsette å fjerne tyggegummi.

•  Fyll en plast zip pose med isbiter. Hold ispose mot de resterende GOM fast på vinduet til den stivner. Skyv kanten av en enkel gjennomgang barberblad under tannkjøttet og forsiktig dytte og lirke den av vindusflate.

•  Bland 1/2 kopp hvit eddik og 1/2 kopp vann i en bøtte. Dypp en ren klut i den fortynnede eddik løsning og trykk mot waxy rester igjen på glasset. Hold kluten i stedet for et par minutter for å bidra til å bryte ned den fettete voksrester.

•  Scrub tannkjøtt rester fra glasset med eddik løsningen. Tørk av med en annen ren klut.

Tips og advarsler


  • Strø bakepulver over en fuktig svamp for ekstra skrubbing strøm når du rengjør farget glass.
  • Gni vegetabilsk olje på fettete tannkjøtt rester å bryte ned den klissete. La oljen sitte på flekken i noen minutter før skrubbing av.