Hovudside

Hvor lang er en Closet Rod?

by Walther

Et skap stang installerer inni skapet for å henge klær og annet tilbehør som tepper og dyner. Stangen er vanligvis laget av tre eller metall, og er spesielt utviklet for bruk med kleshengere. Disse stengene spare plass og forhindre rynkete, brettet klær ved å tillate plagg for å henge vertikalt, men det er ingen fast lengde for skapet stang.

Soverom Closet Rod Lengde


Et soverom skap stang er vanligvis så lenge skapet selv. Den strekker seg vanligvis over bredden av skapet med en enkelt hylle på toppen. Mange skap i dagens hjem er mellom 4 og 8 meter lang. Imidlertid kan skapet størrelse varierer fra hjem til hjem. Du trenger ca 4 meter av stanglengden til å henge alle klærne for én person, noe som betyr et skap bygget for et stort soverom med to personer er åtte meter lang.

Coat Closet Rod Lengde


Frakk skap er mindre enn et soverom skapet. De er hovedfunksjon er å henge opp frakker og jakker for en familie. Avhengig av hvor stor hjemmet er og hvor mange soverom, er pelsen skapet på mellom 2 og 4 meter lang. En større hjem med fire eller fem rom vil huse flere personer, noe som betyr flere strøk. Derfor fire meter av skapet stang lengde er nødvendig. Pelsen skap stang i et vanlig hjem bygget for fire personer er mellom 28 inches og 3-meter lang, som også er typisk bredde på de fleste kles garderobeskap.

Stablet Closet Rods


Et annet alternativ i dagens skapet arrangører er et stablet eller dobbelt skap stang, noe som betyr at to skap stenger er plassert oppå den andre inne i skapet. I dette tilfelle skapet stangen er mye kortere enn normalt, og det er ikke den samme bredde som selve skapet. Skapet stang er vanligvis halvparten så lang som det skal være fordi det er to av dem nå. I doble skap stenger, kan hver være mellom 3- og 4 meter lang, og tilbyr nok hengende plass til én person på hver stang.

Modulære skap og skap Arrangørene


Skapet arrangører og modulære skap bygget for å passe inn i en stor walk-in closet er en annen historie. Disse skap er bygget for å spare plass og omfatter mange typer hyller, skuffer og boder. Hyllene ofte installeres vertikalt, tar opp den ene side av skapveggen. I dette tilfelle skapet tangen ikke vil strekke seg over bredden av skapet. I stedet vil det nå over en del av skapveggen, stopper kort av hyllerommet, eller det blir installert mellom veggen og den vertikale skap. Stengene i et walk-in closet er vanligvis 6 til 8 meter lang.