Hovudside

Hvor å Test en brannslange

by Walther

Andre bare til sprinkleranlegg, høytrykksbrannslanger tjene til å kontrollere, redusere og eliminere branner som herje bedrifter og handelssentre. Regelmessig testing ikke bare garanterer at slanger oppfyller alle inspeksjon standarder, men gir også trygghet --- at i tilfelle av en brann, alle de nødvendige verktøyene er på plass for å spare verdifull eiendom og liv. I tillegg reduserer brannslange testing sjansen for skade på eiendom eller alvorlige personskader som følge av ikke-arbeidsbrannslanger som sakte eller stoppe flyten av vann på grunn av slange Kinks og blokkerte dyser eller som brast under høyt press på grunn av revet eller slitte jakker.

Bruksanvisning


•  Ta kontakt med din lokale brannvesenet for lokale, statlige og National Fire Protection Association (NFPA) testing og inspeksjon koder og krav i ditt område og for kontaktinformasjon for lokale brannslange testing firmaer eller kommunen brann inspektør kontor.

•  Kjøp en kopi av NFPA publikasjon, "NFPA 1962: Standard for inspeksjon, Care, og bruk av Fire Hose, Koblinger, og dyser og service Testing of Fire Hose," (Se Resources.) Hvis ditt lokale brannvesen kan ikke gi deg med testing og inspeksjon koder som det fungerer som hoved testing og inspeksjon standard i bransjen som brukes av branninspektører, forsikringsselskaper, kommuner og delstater.

•  Ring din lokale bybrannen inspektør for en liste over lokale lisensiert og NFPA sertifisert brannslangen testing firmaer eller forhandlere brann utstyr hvis brannvesenet var ute av stand til å gi deg en. Bare en lisensiert og NFPA sertifisert brannslange testing tekniker bør teste dine brannslanger mellom inspeksjoner som testing på egen hånd kan forårsake skade på eiendom eller skade på deg selv eller andre.

•  Bekreft at eventuell brann testing firmaet du vurdere utfører ikke bare visuell inspeksjon av slanger, koblinger og dyser for eventuelle feil eller klumper og knuter i slangen jakke, men også ødeleggende høyt trykk testing. I destruktive undersøkelser, skjærer en sertifisert tekniker et lite utvalg fra en slange og krefter vann gjennom den under langsomt økende eller konstant press for å finne ut hvor mye trykk som slangen vil briste (Burst Test) eller svekke (Hold Test).

•  Kontroller at en eventuell brann testing firmaet du vurdere også utfører ikke-destruktiv høy trykktesting. I ikke-destruktiv testing, igjen benytter en tekniker vann ved høyt trykk, men på hele lengden av en slange og koblinger, for å finne feil. Hvis for eksempel, er lekkasje ved koplingene under en Coupling Retention Test. Og for å finne ut at en slange er i samsvar med dokumenterte trykk standarder av slangen og slange jakke type (Proof Pressure Test), og vil ikke sprekke på grunn av høyt trykk under spesielle forhold. Under Kink Test på vevet jakke brannslanger, en tekniker sjekker hvor mye trykk en slange kan håndtere fra en midlertidig økning av trykket forårsaket av en kink eller bøye. Andre ikke-destruktive tester viser at en slange ikke skal bli ukontrollerbar under høyt trykk ved fordreining, stigende eller vridning ved å måle mengden av avvik av renning stige eller vri fra normen en slange oppviser under høyt trykk testing.

•  Noter alle brannslanger testing datoer, tekniker navn og fødselsnummer, brannslange testing fast eller forhandler navn og eventuell nødvendig vedlikehold eller reparasjoner utført etter testing i en logg for fremtidig inspeksjon referanse. En logg ikke bare bidrar til å opprettholde en regelmessig testing tidsplan, men kan også fungere som bevis bør juridiske problemer oppstår etter en brann om skader eller skader som resulterte fra ikke-arbeidsbrannslanger.