Hovudside

Røde Perennial blomster for å tiltrekke Hummingbirds

by Walther

Røde Perennial blomster for å tiltrekke Hummingbirds

Bestemte arter av rød flerårige blomster tiltrekker seg kolibrier, slik at gartnere å lokke disse rask bevegelse, små fugler til sine verft. I de fleste tilfeller, blomstene er rørformede, noe som gjør dem vanskelig for vanlige fugler for å få tilgang, men perfekt for Hummingbird sin langstrakte regningen. Nektar i disse blomstene gir energi for Hummingbird.

Firecracker Plant


Fyrverkeri anlegg (Russelia equisetiformis), også kalt koraller plante, er innfødt til Mexico, men dette tropiske flerårig vil vokse i US Department of Agriculture planting sonene 9 til 11. I enkelte områder av Florida, vokser kinaputt plante i naturen etter å ha flyktet dyrking . Firecracker anlegget tiltrekker seg kolibrier, bemerker Missouri Botanical Garden, med sine røde rørformede blomster oppstår fra våren gjennom den første frosten. Firecracker anlegget vil klatre et espalier og du kan bruke den i hengende kurver.

Scarlet Sage


Du kan ikke forvente scarlet salvie (Salvia coccinea) for å overleve vinteren i steder nord for sone 8, men du kan prøve å plante denne staude som en årlig i kaldere klima. Scarlet salvie lokker i kolibrier med sin trompet-lignende røde blomster, en tomme lang, vokser i et whorled mønster rundt en oppreist stilk. Scarlet salvie tåler tørre perioder, som det vokser i naturen fra South Carolina til Florida og vestover til Texas i øde steder. Du kan plante det som et grense arter i flerårige hager eller bruke det som et bunndekke.

Wild Columbine


Blomster av vill Columbine (Aquilegia canadensis) er så lenge på opp til 2 inches at bare kolibrier og humler kan komme til velsmakende nektar inne. Ville Columbine blomster er en kombinasjon av det meste rødt med noen gule blandet inn kronbladene. Wild Columbine er lett å vokse og hardfør til sone 3, økende til 24 inches. Bladene forbli eviggrønne med mindre temperaturen komme ned til null grader F. Wild Columbine vokser i store deler av Nord-Amerika i naturen i fullt solskinn og delvis skygge scenarier. Anlegget er egnet for hager med steinete jord.

Cardinal Flower


Ruby-throated Hummingbird er den viktigste pollinator av den rød kardinal blomst, ifølge online ressurs Floridata. Denne planten vokser langs elver, bekker og nær våtmarker over østlige Nord-Amerika. En sen Bloomer, kardinal blomster åpne opp i klynger langs stammen i midten av sommeren og holde blomstringen inn tidlig på høsten. Cardinal blomst er vanlig, men noen steder folk plukke det så mye at det blir knappe i naturen, i henhold til "National Audubon Society Field Guide to Wildflowers». Vær oppmerksom på at planten er giftig ved svelging.