Hovudside

Hva Tørket Urter kan jeg henge i en fransk Country Kitchen

by Walther

Hva Tørket Urter kan jeg henge i en fransk Country Kitchen

Det eneste som illustrerer den franske landet kjøkkenet er synet og duften av urter hengende på kroker eller rack på taket. Hengende urter på denne måten bør bare være for dekorative formål, da de er tilbøyelige til å samle støv og fett. Alltid tørr eller fryse kulinariske urter og lagre dem i lufttette beholdere.

Typer Urter for Hanging


Det finnes to hovedtyper av urter - de som lagrer mye vann og de som inneholder olje. Vassen urter, for eksempel basilikum, persille og mynte, er ikke egnet til å henge. De vil tørke til pulver eller tiltrekke seg mugg. De beste urter for å henge i en fransk land kjøkken er de som inneholder en høy olje-til-vann-forhold.

Lavendel


Lavandula lavendel, som er berømt dyrket i Provence-regionen i Frankrike, er det perfekte valget for hengende i bunter. Samle eller kjøpe den fersk. Velg langstilkede blomster og fjerne det meste, men ikke alt, bladene. Knytte små buketter tett med raffia eller streng. Legg et dekorativt bånd å skjule strengen. Henge fra med blomster nedover taket. Når lavendel tørket - om to til fire uker - kan du knytte flere bunter sammen for å gjøre større funn.

Rosmarin


Rosmarinus rosmarin dyrkes mye i Sør-Frankrike. Det blir tørket og hengt på samme måte som lavendel. Skjær lange kvister og binde dem i bunter. Men som kvistene får tørrere, vil de små nål-lignende bladene begynner å falle. Når dette skjer, plasserer tørket rosmarin i musselin poser og bruke som en forfriskende bad infusjon.

Salvie


Salvia salvie er opprinnelig fra Nord middelhavskysten og er en svært aromatisk urt å henge. Samle store bunter av noen utvalg av salvie, slips stilker sammen og henge fra takbjelkene.

Tips om Hanging Urter


Forny hengende urter hver månedene som de vil samle støv og begynner å gå i oppløsning. Hold hengende urter ut av direkte sollys. Forsiktig støv urt bunter med en fjærkost å motvirke spindelvev.