Hovudside

Slik feilsøker My Home Air Conditioner Kompressor

by Walther

Slik feilsøker My Home Air Conditioner Kompressor

Air condition kompressor kommer i fire hovedtyper: roterende, stempel, bla og variabel hastighet. Roterende kompressorer er vanlig i veggen eller vinduet enheter og er ganske billig og meget holdbar. Stempelkompressorer brukes i delt klimaanlegg, der enheten er delt mellom en utenforkompressorenhet og en innendørs viftemotor. Scrollkompressorer er vanlig i dagens Energy Star air condition enheter, og turtallsregulerte kompressorer er brukt i high-end air condition enheter.

Bruksanvisning


•  Slå av strømmen til klimaanlegget.

•  Ta av tilgangspanelet til din klimaanlegg. Dette varierer i henhold til klimaanlegget modell, men de fleste tilgangspaneler fjernes ved å løsne skruer eller klippene som holder dem på plass.

•  Vri multimeter til volt innstilling og trykk på de to sondene av multimeter til inngangs tilkoblinger på motoren. Du bør ha en lesning av 0 volt. Ellers har du fortsatt strøm til enheten.

•  Se etter eventuelle skadede ledninger som fører til kompressoren. Sjekk brukerhåndboken for instruksjoner om hvordan du skifter ledningene.

•  Se for en terminal som er koblet til kompressoren og lokalisere C, R- og S-forbindelser. Sette en av dine multimeter sonder på C og et annet på R. Kontinuiteten mellom de to skal være mindre enn 30 ohm. Sjekk alle tilkoblinger på denne måten. Hvis motstanden er høyere og kompressoren er varmt, må du vente til den er avkjølt for å fortsette feilsøkingen. Når enheten er kjølig å ta på, teste igjen. Erstatt enheten dersom ohm er konsekvent leser over 30.