Hovudside

Hvordan du ser etter Oak Trees

by Walther

Hvordan du ser etter Oak Trees

Pin eik, hvit eik, svart eik og blå japansk eik er bare noen få av de mange arter av eik (Quercus). Noen er eviggrønne; andre mister sine blader om høsten. Du finner eiketrær tilpasset livet i fjellet, i byen og på kysten. At mangfold innen arten skaper variable krav blant trærne, noe som gjør det umulig å snakke om eik omsorg i generelle termer --- bortsett fra å si at de fleste eiketrær trenger mye plass.

Bruksanvisning


Etablerte Oak Trees


•  Plant hvit eik (Quercus alba) på våren mens sapling er fortsatt svært liten for å øke sjansen for en vellykket transplantasjon. Heve den under solen i et tomt med sur jord som drenerer innen en time etter vanning. Beskjære hvit eik mens treet er sovende, men fjerne syke og ødelagte lemmer så snart du oppdager dem gjennom hele året.

To Grow den eviggrønne levende eik (Quercus virginiana) i sand, da det krever rask drenering. Plassere den i full sol eller delvis skygge. Beskjære unge levende eiketrær å fjerne flere badebukser. Beholde bare én oppreist stilk i midten for å bli leder. Trim levende eik i andre halvdel av sommeren for å redusere forekomsten av eik wilt, en dødelig sopp sykdom.

•  Skyll Gambel eiketrær (Quercus Gambelii) sparsomt. Unngå tunge dyrking med masse graving rundt røttene, som forstyrrelsen kan drepe planten. Ta skritt for å kontrollere bare store sykdommer og insektplager. Gi Gambel eik en sjanse til å kjempe skadedyr med sitt immunsystem først. Trim døde, syke og ødelagte grener. Beskjære treet hvis noen av dets lemmer utgjør en fare. Når du fjerner tre, ta hele kvist ut, etterlot ingen spire bak. Boost Gambel vekst med en generell gjødsel brukt på halv styrke.

Oak ungtrær


•  Skyll et eiketre frøplante ikke mer enn tre ganger i en vekstsesong. Hver tid, gjelder tre liter vann når jorden er tørr og ingen nedbør er ventet. Følg denne vanning tidsplan for de første tre eller fire somre i frøplante liv.

•  Fjern all vegetasjon fra innen 2 meter av eik frøplante. Dekker bakken med organisk eller uorganisk mulch, som flis eller svart landskapet stoff, for å undertrykke fremmed plante utvikling rundt ung eik.

•  Fashion et tre bur for å beskytte din eik frøplante fra sultne dyr. Bøye et bøyelig aluminiumplate i en sylinder. Plassere den rundt sapling og begrave den et par inches i jorden for å holde kaniner, hjort og andre dyr fra å nå eik. Doug McCreary, med University of California Integrert Hardwood Range Management Program, antyder en 18-tommers aluminiums kvadrat rullet inn i en sylinder med en 5-tommers diameter.