Hovudside

Hvordan kalibrere en programmerbar termostat

by Walther

Hvordan kalibrere en programmerbar termostat

Termostatene kan noen ganger begynner å vise en unøyaktig temperatur, noe som kan føre til et rom blir for kaldt eller for varmt. Hvis en manuell termostat skulle bli ukalibrert, ville du vanligvis må bytte hele termostaten. Men dagens programmerbare termostater komme med en innstilling som gjør at du kan justere temperaturen manuelt opp eller ned hvis det er å lese galt. Dette holder deg fra å bruke penger på premature utskiftninger, og hjelper deg å spare penger ved å holde hjemmet ditt på riktig temperatur.

Bruksanvisning


•  Kjøp en sekundær termometer som er nøyaktig hvis du allerede ikke har en. Du vil bruke dette til å sjekke temperaturen lesing mot din termostat lesning.

•  Plasser termometeret rett ved siden av termostat. La den forbli der i 10 til 15 minutter for å sikre en nøyaktig temperaturmåling.

•  Sjekk om din termostat lese skiller seg fra termometeret tallet. Hvis den gjør det, må du kalibrere termostaten din.

•  Se din individuelle programmerbar termostat på hvordan å endre temperaturforskyvningen av termostaten. Dette er vanligvis et menypunkt på termostaten skjermen.

•  Juster temperaturen forskyves opp eller ned for å matche hva termometeret leser. Når termostaten er innstilt på denne temperaturen, vil den bruke denne nye nummeret som den faktiske temperaturen i rommet og opprettholde temperaturen tilsvarende.

Tips og advarsler


  • De fleste termostater tillate temperaturforskyvningen settes fra -5 til +5 over viste temperaturen. Hvis termostaten er feil med mer enn 5 grader enten måte, vil du sannsynligvis nødt til å erstatte termostaten.
  • Hvis termostaten er i en utkastet sted eller direkte sollys skinner på den, kan det være lurt å flytte den til et område fritt for trekk eller sollys, fordi de endrer nøyaktigheten av termostaten.