Hovudside

Hvordan installerer jeg en A-Frame Ladder Enclosure for et svømmebasseng?

by Walther

Hvordan installerer jeg en A-Frame Ladder Enclosure for et svømmebasseng?

Måle nøye avstanden mellom toppen av trappen, kabinettet og kanten av bassenget før sikre noen nye strukturen. Planlegg din oppgave på riktig måte og tegne et diagram for å hjelpe deg med å visualisere hvilke komponenter gå der. Det høres kanskje usannsynlig, men selv den mest erfarne entusiast DIY kan gjøre en enkel feil som koster tid og penger på å rette opp. Få grunnleggende rett, slik som planering, sportsfiske og posisjonering kabinettet og feste gate riktig vei rundt.

Bruksanvisning


•  Kjøp en ferdigmontert A-frame stige kabinett som møter svømmebasseng sikkerhetskoder. Se etter en med en fem-års garanti som passer til alle vanlige A-frame stiger. Ifølge Department of State, må stigetrinn være låst når de ikke er i bruk, og må ikke tillate mer enn en 4-tommers diameter sfære å passere gjennom.

•  Installer innhegning rundt eksisterende bassengkanten stige. Ifølge 1800 Pool deler, kan denne prosedyren ta så lite som fem minutter, men avhenger av utformingen av kabinettet. Nivå bakken ved hjelp av en spade og vater. Kompakt jord ved hjelp av den flate delen av spade. Løs jord er ustabil.

•  Mål riktig avstand fra kanten av bassenget til kabinettet ved hjelp av et målebånd. Hvis kabinettet har ekstra føtter, grave fire lik dybde hull. Tilsett vann sakte til lett betong i en større beholder. Bland ved hjelp av spade eller et lignende instrument. Slå kabinettet riktig vei rundt før du fester den. Skyv føttene inni hullene. Kontroller at alle fire bena på kabinettet støttes fullt ut.

•  Kontroller justeringen av kabinettet med et vater. Bruk en hammer til å omstille ved å banke de høyere kanter nedover til justeringen er lik på alle fire sider. Fyll de fire hullene med ferdigblandet betong. La den tørke i flere timer.

•  Fest hengsler til høyre side av kabinettet ved hjelp av skruer og en skrutrekker. Fest porten til hengslene ved hjelp av pre-gjengede hull. Legg sagflis eller en gummioverflate til bakken for å forbedre sikkerheten og appell av kabinettet, spesielt hvis du har små barn.

Tips og advarsler


  • Installere stigen kabinett nøye og sørge for at den er godt festet for å unngå ulykker.
  • Arbeider i nærheten av vann kan være farlig siden noen overflater er glatte. Tørk området først før du starter arbeidet.
  • Sikre at du kjøper et kabinett som passer din plass. Dette unngår kostbare feil og tidkrevende refusjon forespørsler.
  • Ikke la ferdigbetong for lenge ubrukt, da det vil tørke solid.