Hovudside

Tobi Steamer Instruksjoner

by Walther

Tobi Steamer brukes til å fjerne rynker og lukt fra klær, møbeltrekk og draperi. Når damperen blir levert til forbrukeren kommer i ti separate stykker. Verktøy er ikke nødvendig å montere Tobi Steamer. De ti stykker inkluderer: vanntank og ventil cap, hovedenhet, enhet base, slange og damp munnstykke, den teleskopstang, utvidelse pol, dampdyse holder, lo og dyrehår vedlegg, møbeltrekk vedlegg og skulderrem.

Deler


Vannbeholderen og ventilen er den beholder som inneholder vann. Hovedenheten er der strømbryteren er plassert, og hvor vanntanken er satt inn. Hovedenheten passer inn i enheten base og enheten base er det som sitter på gulvet. Slangen og damp munnstykke er en slange som festes til hovedenheten. Det er fra dampdysen at dampen slipper ut. Teleskopstang er en stang som strekker seg og låses på plass, og utvidelsen pol passer på den ene enden av teleskopstang. Dampdysen holderen monteres på toppen av masten. Både lo og dyrehår vedlegg, og møbeltrekk vedlegg er små, ovale deler, som passer på munnstykket. Lo og dyrehår vedlegget er hvit og rød, mens møbeltrekk vedlegg er svart.

Assembly


Begynner å montere damperen ved å forlenge teleskopstang. Når utvidet, vil dette pol være omtrent tre ganger sin unextended lengde. Låse opp ved å snu tydelig merket låsemekanismer i mot klokka, forlenge pol, og deretter låses på plass ved å vri mekanismene klokken. Å skru en ende av forlengelsesstang inn i den svarte enden av den teleskopiske stang, for å gjøre en lang stang. Fest dampdysen holderen på den andre enden av forlengelsesstang.

Passer den nedre enden av den teleskopiske stangen til enheten base, som passer inn i den sirkulære låsemekanisme. Dampdysen holderen vil bli plassert på toppen av masten. På den ene side av dampdysen holderen er en krok til å henge en kleshenger, mens munnstykket henger på den motsatte enden. Hengeren kroken bør være rett over bunnen, og dyseholderen bør være bak stangen.

Smekk hovedenheten inn i enheten basen ved å skyve den inn i baseenheten og klikke på plass. Den på og av-bryteren vil være slutten bort fra stangen. Stram tappepluggen, nær av og på bryteren, før du legger vann. Koble slangen til hovedenheten. Les og fjerne advarselen etiketten fra dampdysen før du legger vann eller slår på maskinen. Munnstykket kan deretter bli plassert på dampdysen holderen, på toppen av stangen.

Stryke


Å bruke maskinen for å stryke klær, ta ut vanntanken fra hovedenheten og fyll opp med vann fra springen. Fest lokket på vanntanken og returnere det til hovedenheten. Plugg dampbåten inn i en stikkontakt og slå på. Vent til damp som kommer ut av dysen før bruk. Heng plagget på hengeren kroken. Gripe fatt i undersiden av plagget og plassere munnstykket på toppen av plagget og trekk nedover, mens gripe den nedre delen av plagget. Kjør dampbåt hodet over plagget, i en nedadgående bevegelse, for å fjerne rynker. Unngå direkte kontakt med dampbåten hodet, for å unngå å brenne huden din.