Hovudside

Hva er den sikreste Ice Melt?

by Walther

Hva er den sikreste Ice Melt?

Mens isen er i seg selv en potensiell fare i våre innkjørsler og på våre fortau, velge rett is smelteren hever sine egne komplikasjoner. Det riktige valget vil være trygt for mennesker, planter og dyreliv.

Menneskelig helse


Mens de fleste de-icers er laget av en eller annen form av salt, er det flere mineralkombinasjoner som påvirker mennesker. De to primære seg er oppløsninger av kalsiumklorid og magnesiumklorid. Begge disse kan være skadelig eller farlig. Unngå produkter av denne typen er tilrådelig.

Beskytte Planter


Dersom vegetasjon og planteliv i nærheten av isen er av interesse, er det noen måter å bruke vanlige produkter mer trygt. Du kan forhånds bruke applikatoren slik at den ikke ruller eller bli blåst av isens overflate på den omkringliggende terreng. Det er også flytende salt alternativer som i hovedsak kan oppnå de samme målene.

No-Salt Alternatives


Det er annonserte merker som hevder ingen saltinnhold. Safe-Paw er et slikt alternativ. Produktet sies å være helt sikker for planter, dyr og mennesker. Deres litteratur bemerker at deres produkt er et fast innslag blant "dyr sykehus, krisesentre og groomers."