Hovudside

Gjør det selv Termite Removal

by Walther

Gjør det selv Termite Removal

Det er tre typer av termitter som finnes i Nord-Amerika: underjordiske termitter som lever i fuktig jord og innvendig tre; over bakken tørr-tre termitter som ikke krever mye fuktighet; og over bakken fuktig trevirke termitter som lever i fuktig treverk. Mens profesjonell intervensjon er nesten alltid anbefalt å behandle termitt angrep, gjør-det-selv-behandling alternativer finnes som kan være i stand til å bidra til å kontrollere termitt populasjoner. Kjemikaliene som brukes i gjør-det-selv-behandlinger kan bli funnet på maskinvare, hagen og hjem produkter butikker.

Bruksanvisning


Behandlinger


•  Sett ut termitt agn impregnert med en termiticide. Plasser agn i bakken for å tiltrekke underjordiske termitter på jakt etter mat. Agnet består vanligvis av biter av papir og papp samt en dødelig kjemisk. Når termitter oppdage agnet, de deler det med medlemmer av sin koloni, ødelegge befolkningen.

•  Klargjør en termiticide løsning i en konsentrasjon egnet for grøfting, etter produsentens anvisninger. Injisere løsningen i jorden rundt fundamentet av en infisert hjem for å frastøte underjordiske termitter. For å gjøre dette, grave en grøft ved siden av fundament og bruke løsningen langs dens lengde. Grøften skal være omtrent seks inches dyp, men ikke så dypt som å forstyrre grunnvollen til huset. Påfyll grøften med jord, blande det med termiticide løsning. Denne tilnærmingen forsøker å plassere en kjemisk teppe mellom termitter i jord og hjem.

•  Klargjør en termiticide løsning i en konsentrasjon egnet for behandling over bakken termitt angrep, etter produsentens anvisninger. Plasser løsningen i en komprimert luft sprayer deretter spray løsningen på utendørs treflater av et område angrepet av over bakken termitter. Også spray hull, hulrom og kanaler i noen skadet tre besøkes av termitter. Også, spray revner og sprekker og eventuelle termitter du ser.

•  Ta kontakt med en profesjonell termitt inspektør hvis du oppdager termitter i ditt hjem. Skadedyrbekjempelse selskaper er lisensiert til å bruke mer robuste alternativer kjemisk behandling enn de som er tilgjengelige i butikker.