Hovudside

Hvordan stoppe en Sycamore treet fra å produsere Frukt Balls

by Walther

Hvordan stoppe en Sycamore treet fra å produsere Frukt Balls

Platantrær er et vanlig syn i både naturskog og bolig landskaps i USA. Disse ruvende trær har en lys grønn løvverk kontrasteres av bark som går fra marmorert brunt og grønt til hvitt. Platantrær produsere sine frø i spiny frukt baller som åpner for å spre hundrevis av frø. Den resulterende rotet er noe som mange huseiere ønsker å unngå.

Bruksanvisning


•  Beskjær platantrær i sommer. Blomstene på treet, hvis befruktet, vil bli frukt baller med platanlønn frø inni. Beskjæring disse blomstene i sommer vil holde frukt baller fra forming i første omgang.

•  Beskjær platantrær i vinter. Etter at blomstene er befruktet, frukt baller utvikle i høst og henge på treet over vinteren. Klipp dem av på denne tiden for å hindre at rotete fase hvor de brytes opp og spre platanlønn frø over plenen.

•  Opprettholde dine platantrær gjennom hele året med konsekvent vanning, jord, god eksponering for lys og gjødsel som faller i tre vekst. Friske trær er mer sannsynlig å komme gjennom beskjæring med suksess.

Tips og advarsler


  • Hvis frukt baller er igjen på sycamores, de åpner og faller fra hverandre i løpet av våren for å eksponere frø med naturlige fallskjermer. Når de er fanget av vinden, kan frøene fly for lange avstander.
  • Platantrær er mottakelige for blad sykdom på planter.