Hovudside

Hvordan tiltrekke Bluebirds

by Walther

Bluebirds legge skjønnhet og farge til enhver verftet. Fordi deres leveområder blir stadig mindre, tiltrekke og omsorg for bluebirds gir ikke bare personlig glede og tilfredshet, men også hjelpemidler i de pågående bevaring innsats for å øke Bluebird populasjoner. Følgende tips vil hjelpe deg å gjøre hagen din mer attraktiv for bluebirds.

Bruksanvisning


•  Gi dem ly. Montere et reir boks som oppfyller spesifikasjonene for det nordamerikanske Bluebird Society. En god bluebird boksen skal være godt ventilert, være vanntett, ha dreneringshull og være lett å overvåke og lett å rengjøre. Plassere reiret boksen i en semiopen grassområde ca 4 til 6 meter over bakken for å tiltrekke bluebirds.

•  Mate dem. Bluebirds fôret hovedsakelig på insekter i sommer og ville bær i vinter. Gi mealworms i en plastmater vil øke sjansene dine for å tiltrekke bluebirds. Mealworms kan kjøpes på lokale vill fugl forsyne butikkene. Du kan også plante frukt og bær trær.

•  Tilbuds vann. Vannkilder, slik som birdbaths, er en stor uavgjort til bluebirds. Birdbaths bør ikke være mer enn tre inches dyp med skrånende sider og har en ru overflate for å gi godt fotfeste. Endre vann hver 2 til 3 dager for å holde den frisk.

•  Gi hekkende materialer. Bluebirds som myk gress og barnåler som reirmateriale. Samle og la disse materialer nær reiret boksen for å tiltrekke dem til hagen din og oppfordre dem til å hekke.

•  Overvåk reiret boksen. Kryss av i boksen minst en gang i uken i løpet av våren og forsommeren. I motsetning til det mange tror, ​​åpne boksen vil ikke skade fuglene. Registrere antall egg, datoen eggene klekket og antallet unge. Denne informasjonen er nyttig for å bestemme Bluebird bestandsutvikling.

Tips og advarsler


  • Se opp for huset spurver, som kan ta opp residens i reiret boksen før bluebirds gjøre. Reiret er vanligvis store og rotete og består av papirbiter stablet til taket. Fjern gråspurv reir som de er bygget.