Hovudside

Hvordan Clean Vinyl Flooring Som Har gulnet

by Walther

Det er flere grunner til at vinylbelegg blir gul. Avhengig av årsaken til at gulv har gulnet det kan være relativt enkelt å fjerne gulning - eller det kan være umulig å rense den som ny. Det første trinnet er å finne årsaken til din gulvets gulning. Hvis gulvet har gulnet på grunn av en kjemisk reaksjon på gummi eller plast backing på et teppe eller på grunn av en reaksjon på en langvarig kontakt med noen form for gummi, så sjansene for å fjerne flekken er nesten null. Men hvis gulning skyldes en opphopning av voks og / eller gulv rengjøringsmidler, så dine sjanser for å fjerne voksaktig gul oppbygging er betydelig forbedret. Hvis du ikke er sikker på årsaken til gulning, gi denne enkle rensemetode en prøve før du skriver off gulvene som et totaltap.

Bruksanvisning


•  Bland en kopp sitronsaft og 1/2 kopp natron. Rør til natron oppløst.

•  mopp sitronsaft / natron løsning på din gulning gulvet ved hjelp av en svamp mopp. Ikke vær redd for å bruke en liten albue fett og virkelig jobbe blandingen i. La den tørke på gulvet i 10 minutter.

•  fuktig mopp med rent vann for å fjerne sitron og natron fra gulvet. Hvis gulfarging har minsket, men er fortsatt ganske jevn på gulvet og deretter gjenta trinn 2. La sitron og natron tørke i 10 minutter igjen, og deretter tørke rent med rent vann.

•  Bland to spiseskjeer sitronsaft og en spiseskje med natron og sted på en fuktig svamp. Skrubb eventuelle problemområder med svampen, slik at sitron og natron tørke i 10 minutter.

•  fuktig mopp hele gulvet for å fjerne eventuelle sitron og natron. La gulvet tørke i minst en time. Fans kan brukes til å fremskynde tørketiden.

•  Påfør en god kommersiell vinyl gulv sealer i henhold til produsentens anvisninger. La det tørke godt, etter produsentens instruksjoner før du bruker gulvet.

Tips og advarsler


  • Vanskelige gulnede flekker kan kreve individuell oppmerksomhet med en svamp og sitron / natron blandingen.
  • Ikke vær redd for å virkelig skrubbe hardt.