Hovudside

Slik installerer Sirens på en Home Security System

by Walther

Slik installerer Sirens på en Home Security System. En av de viktigste komponentene i et hjem sikkerhet er selve alarmen eller sirene. Ingenting sender en inntrenger pakking raskere og varsler naboene enn en sterk sirene blaring unna. Det er noen grunnleggende måter du kan innlemme en sirene med komplett sikkerhetssystem. Les videre for å finne ut.

Bruksanvisning


•  Bestem den beste plasseringen for dine sirene. Beskyttelse mot elementene er viktig hvis enheten ikke er rangert vanntett. Typiske steder kan inkludere under tak takskjegget eller rett innenfor inngangsdøren hvis en diskret plassering er ønsket.

•  Koble den elektriske ved sikringsboksen og kontrollere at strømmen er slått av ved hjelp av en krets tester. Hvis du har et 12v system eller plug-in system, bare å koble en av hovedrollene eller koble.

•  Monter sirenen (e) bemerker produsentens instruksjoner og sørge for tilgang til terminalene er tilgjengelig.

•  Kjør ledningene fra den aktuelle terminalen på konsollen til sirene og koble til, å sørge for at eventuelle uisolerte ledninger (spesielt positive ones) er ikke venstre utsatt.

•  Test systemet med en hjelper utenfor for å finne ut om plassering og volumjustering (om mulig) er tilstrekkelig til å varsle de nærliggende.