Hovudside

Hva Do Borage Flowers Smak Like?

by Walther

Borage blomst, en lilla, fuzzy blomst innfødt til Europa, blir ofte brukt som et alternativ helsebehandling ved leddgikt og eksem, ifølge WebMD. Blomsten har også en distinkt smak som gjør det en deilig kulinarisk tillegg.

Borage Flower Blooms


Oppblomstringer av agurkurt anlegget har en mild smak som ligner på agurk. Av denne grunn, kan agurkurt blomst brukes i salater eller oppskrifter som kaller for agurk. Borage blomster også legge til en kjølig, forfriskende smak til sommeren drikker som juice eller iste, ifølge West Virginia University.

Borage Flower Løv


Borage blomst bladene har en blander smak enn de blomstrer. I Kina er de brukt som drue blader, fylt med urter, ris eller kjøtt og rullet. Bladene kan også brukes for et krydder i supper, fordi deres smak er ikke overveldende.

Borage blomsterfrø


Oljen ekstraheres fra frøene av agurkurt blomst er ofte hva agurkurt kosttilskudd er laget av. Ifølge WebMD, inneholder olje gamma linolensyre og bidrar til å forbedre hovne ledd. Oljen har en lik som fiskeolje smak, men tillegget er ikke anbefalt for gravide eller ammende kvinner.