Hovudside

Slik feilsøker en Hoover F5899-910

by Walther

Hoover F5899-910 er oppreist damp renere ment å rense tepper, møbeltrekk og andre overflater, for eksempel harde gulv og trapper. Den F5899-910 SteamVac fungerer ved å gi oppvarmet rengjøringsmiddel for å trekke smuss og rusk ut av teppet overflaten. Det regnes som beste praksis å bruke bare Hoover merkevare rengjøringsmiddel i maskinen, samt bare Hoover splitter vedlegg å sikre forsvarlig drift. Hvis det oppstår problemer med Hoover-maskin, kan du forsøke noen feilsøkings innsats for å finne opphavet til problemet, og muligens en løsning.

Bruksanvisning


•  Kontroller at Hoover SteamVac er satt ordentlig inn hvis det ikke fungerer. Tilbakestill husholdningen bryter hvis nødvendig.

•  Slå av og koble fra SteamVac hvis det er lav suge. Senk håndtaket og dra opp på håndtaket av oppsamlingstanken, som ligger på forsiden av hovedbasen. Løft ut tanken og åpne lokket for å tømme tanken. Hvis oppsamlingstanken er full, løser kalkulatoren ikke suge riktig. Pass på at lokket er erstattet tett på tanken før du setter tanken på SteamVac. Undersøke sugeslangen og fjern eventuelle blokkeringer.

•  til Hoover rengjøringsmiddel til formelen tank, som er plassert på baksiden av maskinen, hvis ikke nok vaskeløsningen utmatning når avtrekkeren trykkes inn. Løft ut formelen tanken, åpne lokket og hell løsning inn i tanken til fylltegn. Lukk lokket sikkert og erstatte tanken på enheten, slik at det klikker på plass. Trykk rengjøringsavtrekkeren og hold den til rengjøring løsning dispenserer fra maskinen.

•  Åpne klart deksel plassert over indikatorskjermen på forsiden av SteamVac hvis børstene ikke roterer som forventet under bruk. Rengjør dekselet med en fuktig klut og lukke den. Sikre "Speed ​​Selector" vris til "Lav" eller "Hei" under bruk og er ikke slått til "Off" posisjon.

•  Kontakt Hoover for ekstra hjelp hvis trinnene ovenfor ikke er nyttige i å løse problemet.