Hovudside

Hva er det beste produktet for å drepe kakerlakker?

by Walther

De er de tingene en hus og mareritt er laget av. De er, i manges mening, selve definisjonen av en skapning som tjener ingen god hensikt. De er kakerlakker, og sjansene er du har kommet over dem i din tid. En god stomp vil ta en ut. Så vil en god spray av Raid. Men hva hvis du ønsker å bli kvitt en haug av dem?

Identifikasjon


Før du begir deg ut på en drapsorgie, må du avgjøre om problemet ditt er, faktisk, kakerlakker. Du vil kjenne mort av sin slanke midsection og dens lange antenner. Det ligner nesten ingen andre insekt på planeten, bortsett fra muligens billen. Bille, men har en mye tykkere ytre lag, og er vanligvis mørkere i farge. Hvis du har sett en eneste mort, sjansene er det er mer der det kom fra. Drepe dem én om gangen er en tosk spill. Du må gå til kilden.

Geografi


Det neste trinnet i å ta vare på mort problemet er å oppdage plasseringen av kakerlakker 'hjem. Nei, dette betyr ikke at du må finne Kakerlakker sitter tilbake, slapper av på sofaen, og snacking på en bit av skorpe du igjen på gulvet for to dager siden. Det betyr ganske enkelt å lete rundt i huset etter mulige steder der kakerlakker kan være på vei inn i hjemmet. Dette betyr sprekker og hull som kan føre utenfor. Ventiler og avløp er andre sannsynlige stedene. Hvis du har en kjeller eller et loft, sjekk det først.

Typer


Etter å identifisere problemet, er det tid for å finne en løsning. Selvfølgelig er den enkleste måten å gå om dette rett og slett å kjøpe kakerlakk spray på din lokale matbutikk. Denne spray må ikke påføres direkte til mort å være effektive. Ta formelen og spray det rundt områdene der kakerlakker kommer fra for en effektiv metode for å drepe din mort familien.

Et annet alternativ er å kjøpe noen kakerlakk agn. Dette agn maskerer seg som mat for kakerlakker. En speider mort vil ta agnet og bringe den tilbake til kolonien. Agnet, selvfølgelig, er gift. Speideren mort har effektivt drept sine overordnede ved å bringe denne ekkel bit av virksomheten tilbake til hjemmet. Trist ting hvis du er en mort, men gode nyheter hvis du er et hus.

En borsyre-løsning er å få en viss grad av popularitet i feltet av mort fjerning. Bland borsyre med mel og kakao og du har en godbit som vil både tiltrekke seg og tilintetgjøre noen Kakerlakker i området. I likhet med pre-laget agn ovenfor, vil Kakerlakker bringe dette tilbake til hiet og dele den med hele mannskapet. Det er den perfekte trojansk hest for å føre krig mot kakerlakker i ditt hjem.

Forebygging / løsning


Noen flere av de mest populære mort mordere kommer i form av feller. Disse fellene er utviklet med en spesiell aroma som tiltrekker Kakerlakker til åstedet. De blir deretter fanget på innsiden ved hjelp av et sterkt lim. Du bare sjekke fellen, merk de døde kakerlakker innenfor, og kaste den ut. Disse kalles mort moteller.

Gjennom Internett, profesjonelle plantevernmidler er nå tilgjengelig for allmennheten. Få noen av denne ting (se etter et produkt som har ingrediensen "cypermerthrin") og spray det rundt ytterkantene av ditt hjem. Dette vil nesten helt sikkert ta vare på mort infestation. Som en forholdsregel, lese nøye alle eventuelle advarsler som følger med slike produkter. Også en påminnelse: disse produktene vil drepe ikke bare kakerlakker, men andre former for insekter eller edderkopper som lever rundt hjemmet. Sannsynlig, vil du se dette som en god ting, men noe du bør være klar over likevel.

Expert Insight


Svaret på spørsmålet er skissert i tittelen, men kommer ned til noe mye enklere enn alle andre løsninger. Mange eksperter på skadedyrbekjempelse feltet anbefaler at det beste produktet for å drepe kakerlakker er en blanding av ting du allerede har i huset ditt. Det er en enkel blanding bestående av noe mer enn såpe og vann. Bland dette og sette det i en sprayflaske, og du har en hjemmelaget insektspray hver bit så effektiv som den ting du kjøper i butikkene. Bad såpe vil fungere fint. Kakerlakker vil ikke vite forskjellen når den treffer dem. Kakerlakker har en unik pustemetode. De inntak mesteparten av sin oksygen direkte gjennom huden, i stedet for gjennom et sett av lungene, som mennesker. Derfor vil alt som kan tette og kveles denne pustemetode sikkert drepe dem. Kakerlakker som en art kan overleve en atomkrig, men de vil ikke overleve en god bad.