Hovudside

Hvordan Endre Filter på en Lennox 21 Furnace

by Walther

The Lennox Pulse 21 er en høy effektivitet tvunget-luft ovn med en blåser som trekker kjølig luft inn fra de kalde luftkanaler hvor det går gjennom en varmeveksler. Når luften passerer gjennom varmeveksleren, blir den oppvarmede luft blåst inn i kanalene og levert til rommene. Luft som er brakt til ovnen fra de kalde luftkanalene blir filtrert for å fjerne smuss partikler før passering tanke til varmeveksleren. Filtrene må skiftes med jevne mellomrom for å fange opp partikler og holde ovnen kjører effektivt.

Bruksanvisning


•  Slå av termostaten styrer Lennox 21 ovn. Flytte termostat spaken til off vil stenge ovnen.

•  ser på siden av ovnen, hvor viftemotoren er plassert. Dette vil være den side hvor den kalde luftkanal går inn i ovnen. Skyv døren av enheten. Noen dørene holdes på plass med en skrue på hver side av døren. Løsne disse skruene med en flat skrutrekker og skyv dør ut.

•  Trekk den gamle filteret ut. På rammen av filteret, skal du se en størrelse. Hvis man ikke finner en størrelse, måle lengden og bredden av filteret. Kjøp et stoff plissert filter som er den størrelsen du målt eller størrelsen på det gamle filteret.

•  Plasser det nye filteret inn i ovnen med den tyngre eller tykkere side av filteret som vender mot viftemotoren. Den tynne eller skrøpelig side av filteret vil møte den kalde luftkanal. Noen filtre har en pil som henviser deg om hvilken side går inn først og hvilken side står overfor viftemotoren.

•  Plasser luftfilteret døren på ovnen og skru til skruene hvis det var noen som holder døren på plass. Flytt termostat spaken for å kjøre for å starte ovnen.