Hovudside

Hvordan bruke Salt heller enn Pool Chemicals

by Walther

Hvordan bruke Salt heller enn Pool Chemicals

Salt svømmebassenger er et alternativ for de som ønsker å nyte et privat svømmebasseng uten eksponering for sterke og giftige kjemikalier. Slike bassenger tilby den samme trygge, renses vannet som tradisjonelle, kjemisk behandlet svømmebassenger. I stedet for tilsetning av kjemikalier til vannet, er en spesiell generator montert på pumpen som omdanner vanlig salt til klor ved elektrolyse. Mens den fremdeles bruker en form for klor for å operere, blir mengden av klor som produseres av generatoren minimal i forhold til den mengde som benyttes i tradisjonell kjemisk behandlede bassenger.

Bruksanvisning


•  Sørg for at vannet i svømmebassenget er fersk, ubehandlet vann. Hvis du fyller bassenget for første gang, er å legge fersk, ubehandlet vann. Hvis konvertere et basseng til salt, tømme bassenget for kjemisk behandlet vann og fyll på ny, ubehandlet vann.

•  Velg en saltvann klor generator for å konvertere salt i bassenget i klor. Velg en generator fra en anerkjent merkevare som du stoler på, med et brukervennlig betjeningspanel og som produserer nok klor for ditt basseng. Pool omsorg spesialister har kunnskap til å anbefale den aktuelle saltvann klor generator for din spesielle bassenget.

•  Wire din generator, eller har det kablet, til den elektriske kilden som din basseng pumpe er kablet. Dette sikrer at hver gang pumpet er slått på, saltvann klor generator er slått på, også.

•  Tilsett salt til svømmebassenget. Har et basseng omsorg spesialist anbefale riktig mengde salt for mengden av vann i bassenget. Vanlig salt fungerer godt i saltbassenger, men pool-grade salt anbefales for optimal ytelse

•  Utfør ukentlige tester på bassengvannet for å sjekke dine klor og pH-verdier. Juster kontrollpanelet på din generator til klor nivåene i vann er korrekt. Har et basseng omsorg spesialist gi deg råd om hvordan du best kan nå de riktige nivåer i bassenget vann til du får taket på det.

Tips og advarsler


  • Den første mengden salt du legge til bassenget vil bli mye større og dyrere enn oppfølgings mengder salt du legger til opprettholde bassenget.