Hovudside

Hvordan Design en Pool & Spa

by Walther

En godt designet basseng og spa-område utvider hjem levende og underholdende plass i friluft. Å bygge et svømmebasseng er et kostbart alternativ, men slik at det er viktig å planlegge godt. Ved å integrere den plass i din nåværende utendørs design kan du skape en sømløs blanding av innendørs og utendørs levende. Ta størrelsen på hagen din, din nåværende landskaps og hvordan du har tenkt å bruke bassenget i betraktning når du designe din basseng og spa.

Bruksanvisning


•  Velg et basseng design som passer din landskapsarbeid. Velg et stort basseng hvis du gjør en masse underholdende, et lite basseng for rask fall eller en Endless Pool (se Resources 1) for trening. Legg en foss som faller ned i bassenget for en mer elegant utseende eller en sklie for en mer uformell basseng.

•  Design bassengkanten, det asfalterte området rundt bassenget, med en sklisikker overflate. Utvide terrassen eller dekk av huset til bassenget for enkel tilgang og for å gi mer areal for underholdende og soling.

•  Installer en badestamp. Badestampen kan integreres i bassenget design eller være frittstående. Myke eller oppblåsbare badestamper er bærbart og krever ingen rørlegger. Hard-sidige badestamper krever både vann og strøm.

•  Legg til en badstue til landskapet. Badstuer bare krever en oppvarmingskilde og vann for å lage damp, slik at konstruksjonen kan plasseres hvor som helst.

•  Bygg en cabana eller et basseng hus med et bad og dusj for gjester til å endre sine klær. Bassenget huset kan brukes som gjeste kvartaler eller et underholdningsområde når utstyrt med et kjøkken, bar og sittegrupper.

•  Konstruer en kort 6 x 6 fot dekk i nærheten av huset eller cabana og installere en utendørs dusj. Enten lodde dusjen eller bygge en dusj som bruker regnvann som er holdt i en tank over ligaen. Screen dekk med store planter eller bygge et gitter kabinett hvis personvern er et problem.

•  Bruk solseil seil for å gi skygge i den ene enden av bassenget. Parasoller kan flyttes for å tillate solens posisjon og kan tas ned i uvær.

•  Plant insekt repelling planter som pelargonium, bee balsam og lavendel. Forlate et område på plenen i nærheten av bassenget for barn og voksne å spille fange eller spredt ut tepper for ved bassenget piknik.

•  Installer lys til å forlenge bassengets bruk i kveldstimene. Mange bassenger komme med undervanns belysning. Tenn uteplass med solens lys, party lys eller tiki fakler.

Tips og advarsler


  • Møblere område med sjeselonger, bord og chairs.Set opp et bål på patio.Consider legge en utendørs kjøkken.