Hovudside

Aktiviteter for å spare vann

by Walther

Aktiviteter for å spare vann

Bevaring vann er et hett tema i dag. De fleste innser at vi har en endelig kilde til vann, og vi trenger det for å overleve. Sytti prosent av jorden er dekket av vann, men bare 2,5 prosent er frisk forbruksvann. Menneskekroppen består av seksti prosent vann. Nedbøren er faktisk resirkulert vann og er ikke i stand til å øke mer enn respirasjon utgivelser. Legge opp alle disse tallene, er det åpenbart hvorfor spare vann og bruke den klokt er et ansvar for hver person på planeten.

Slå den av.


En veldig enkel måte å spare vann er å huske: Husk å skru av vannet når du pusser tennene. Husk at sprinkleranlegget har kjørt på plenen i tjue minutter og slå den av. Husk å vaske fulle masse klesvask og retter i sine respektable maskiner. Hvis vi bare husk å vurdere hva vi kan gjøre for å spare vann, løsningene er åpenbare.

Hold deg oppdatert.


I tillegg til å kjøre apparater bare når den er full, kan du erstatte eksisterende eldre modeller med vann-bevaring og energieffektive hvitevarer. Spare energi sparer vann, siden mye av vår makt er vannkraft. Du kan kjøpe et kit på en big-box butikken for å endre din toalett for bruk lav vannføring. Sette varmtvannsberedere og kjølesystemer med automatisk påfylling til et tidsur.

Vokse med forsiktighet.


Landskapet med planter som bruker mindre vann og sette en tidtaker på automatiske vanningssystemer. Bruk avrenning fra vaske grønnsaker eller kjæledyret gamle vann til å vanne hagen. Bruke et moderne vannbesparende sprinkleranlegg hodet og pass på at du styrer den bare på planter, ikke fortauet eller oppkjørselen. Vann bare i morgen eller kveld for å unngå fordampning. Vann hengende kurver med isbiter. Hekte på en regn fat og bruke taket avrenning for vanning plantene dine. Mulch rundt anbud planter å redusere vanntap.

Keep up the vedlikehold.


Vet hvordan du slår av vann i tilfelle et linjeskift eller noen andre vann-sløse emisjon finner sted. Endre hodene på din dusj til lav-flow hoder. Har din rørlegger sjekk under huset og i rør for lekkasjer. Pakk varmtvannsberedere i isolasjon for å redusere oppvarmingstiden. Værbestandig dine slange smekker og synlige rør for å hindre frosne og brutte linjer. Fikse en stadig kjører toalett og lagre liter vann. Rutinemessig hjem vedlikehold og sjekker kan fremme bevaring og lavere regninger.