Hovudside

Slik fjerner Motor Oil Fra Klesvask

by Walther

Motoroljeflekker på tøy kan se umulig å fjerne. Deres mørk, fet olje kan være skremmende, spesielt på en hvit skjorte eller nytt par slacks. Det er ingen grunn til å kaste inn håndkleet på din motor olje-farget tøy. Du har flere måter å fjerne motorolje effektivt fra vaskerom uten å ofre integriteten til stoff. Tøyet vil se så god som ny på kort tid uten tegn til motorolje.

Bruksanvisning


•  Skrap opp så mye av oljen som mulig før du begynner å fjerne selve flekken. Bruk en skje til å øse opp motorolje forsiktig, tar seg ikke å spre den til upåvirkede områder av stoffet. Forsiktig klatt resten av oljen med tørkepapir for å fjerne oljen videre.

•  Påfør et vaskeri pre-treat spray på flekken. Både Shout og Spray og Wash er lett å finne vaskeri pre-behandlinger. Påfør en generøs mengde forbehandling og la den stå på tøyet for en time.

•  Hell noen dråper av flytende vaskemiddel på flekken. Gni vaskemiddelet inn i flekken med fingrene for å regne ut motorolje.

•  Skyll tøyet i vasken med kaldt vann. Vask elementet som vanlig. Inspisere tøyet etter at det har blitt vasket, før du legger den i tørketrommelen, for eventuelle spor av motorolje. Ikke tørk tøy med mindre du er sikker på at all motorolje er fjernet.

•  Spray vaskerom med WD-40 hvis flekken vedvarer. Gni WD-40 inn i stoffet med en ren fille. Fortsett å gni, bytte til rense deler av fille, til flekken har løftet. Vask elementet som vanlig, inspisere den før du setter den i tørketrommelen.

•  Bruk en mekanikerhåndrens som en alternativ metode for å fjerne motorolje fra vaskeriet. Gni en generøs mengde renere inn i flekken bruker en gammel tannbørste. Suge tøyet i vann og en enzymatisk vaskemiddel for et par timer før de vaskes som vanlig.

Tips og advarsler


  • Plasser en buffer klut mellom farget side av stoffet og den rene side av stoffet. Dette vil hindre at motor olje siver gjennom til upåvirket side av tøyet.