Hovudside

Pet HLR Training

by Walther

Pet HLR Training

Når et kjæledyr stopper å puste, er det eierens første instinkt til panikk. Pet hjerte-lungeredning, eller HLR, er en metode for førstehjelp utviklet for å hjelpe ditt kjæledyr overleve til akutt veterinær omsorg er oppnådd.

Typer


Pet HLR trening er lært gjennom bøker, videoer eller kurs. Kurs og opplæringsmateriell er tilgjengelig gjennom det amerikanske Røde Kors, Humane Society of the United States eller veterinær.

Betydning


HLR trening er en viktig ferdighet som holder et kjæledyr pulsen og luftveiene arbeids inntil akutt veterinær omsorg er mulig.

Identifikasjon


Pet HLR trening lærer det grunnleggende kunstig puste og brystkompresjoner. Det innebærer å lære hvor du skal utføre kompresjoner, hvor raskt å utføre dem og hvor mange åndedrag for å administrere per minutt.

Betraktninger


Respirasjonsfrekvens og hjertefrekvens av alle kjæledyr er annerledes. Det er store variasjoner blant dyr av samme art. En god pet HLR klassen vil varsle deg om forskjellene og lære deg disse variablene.

Expert Insight


Ifølge Pet First Aid Book, utgitt av det amerikanske Røde Kors i forbindelse med Humane Society of the United States, bør du observere kjæledyret pust og puls under normale, ikke-akutt situasjoner. Dette vil tillate deg å etterligne disse vitale tegn i tilfelle en nødsituasjon.