Hovudside

Gymnema Informasjon

by Walther

Gymnema, eller Gymnema Sylvestre, er en tropisk woody klatrer plante som er innfødt til de sørlige og sentrale delene av India, samt deler av Afrika. Den naturlige supplement har blitt benyttet i århundrer av indiske naturmedisinere for behandling av diabetes mellitus. I tillegg til å øke mengden av insulin i kroppen, bladene på gymnema treet har flere andre gunstige helse anvendelser.

Bruker for Gymnema


Gymnema brukes hovedsakelig for blodsukkerreguleringen; navnet anlegget er enda et derivat av Hindi ordet for "destroyer av sukker," gumar. Ifølge WebMD, kan ta G4, et utdrag fra bladene av gymnema bush, sammen med insulin eller diabetes medisiner regulere blodsukkeret hos pasienter med både type 1 og 2 diabetes. Gymnema er også en urte behandling for Syndrom X, en metabolsk tilstand der kroppen produserer insulin, men ikke bruke den riktig. Den WebMD hevder også at Gymnema brukes til å stimulere fordøyelsen og har en lakserende effekt på kroppen. Urten behandler hoster og er et vanndrivende som fremmer utskillelse av urin.

Riktig Gymnema Doser


Den nøyaktige mengden Gymnema en person bør ta daglig avhengig av pasientens alder og helsemessige forhold. Siden urten påvirker betydelig blodsukkernivået hos diabetikere, er det viktig for enkeltpersoner å ta urten for å overvåke sine blodsukkeret nøye for å sikre at de ikke faller for lavt. Ifølge WebMD, er det best for mødre som er gravide eller ammende å unngå å ta Gymnema, da det er begrenset informasjon om sikkerheten av gras for vordende og ammende mødre. Hvis du tar Gymnema daglig i henhold til de supplement flaske retninger, for eksempel ett eller to kapsler om dagen, foreslår WebMD nettstedet avsluttet bruk minst to uker før et kirurgisk inngrep for å holde blodsukkernivået jevnt. Pasienter som bruker Gymnema med konvensjonelle medisiner bør snakke med en lege for å få detaljert doseringsinformasjon.

Bivirkninger av Gymnema


Kjente uønskede bivirkninger er minimal for de fleste individer hvis Gymnema inntas som anvist. Men, er det best å ta supplement med mat for å unngå magesyke, siden urten er en fordøyelseskanal hjelpemiddel. Hypoglykemi, eller lavt blodsukker, er resultatet av å ta for mye Gymnema, så det er viktig å holde seg til den anbefalte doseringen. Siden Gymnema endrer blod sukker, kan det være nødvendig å be legen om å justere insulindoser for å forhindre bivirkninger som svimmelhet, angst eller irritabilitet og ekstrem sult.

Aktuelle bruksområder


I tillegg til å ta Gymnema Sylvestre for interne forhold som magesyke, glukose regulering eller en sår hals, er urten også ideell for utvortes bruk. Gymnema frukt påføres huden bidrar til å behandle koker eller sår på huden, og er enda en behandling for spedalskhet, ifølge Hjem rettsmidler Guide nettside. Et pulver laget av Gymnema root vil berolige et slangebitt, og urten vil berolige sår som kutt og brannskader på huden når malt til et pulver og kombinert med lakserolje.