Hovudside

Liste over ingredienser i Arm & Hammer Flytende vaskemiddel

by Walther

Liste over ingredienser i Arm & Hammer Flytende vaskemiddel

Arm og Hammer produkter er basert på natron som hovedingrediens. Arm og Hammer sier at en del av grunnen til at de bruker natron i sine produkter er at det opprettholder en nøytral pH-nivå. Dette betyr at dets produkter, blant annet vaskemiddel, nøytralisere lukt og holde vannet i vaskemaskinen på en balansert pH-nivå, derfor forbedre kvaliteten på tøyet.

Baking Soda Luktfjerner


Natron deodorizer brukes til å kvitte seg med ubehagelige lukter og dunster. Natron vil også bidra til å bleke og rengjøre tøyet uten bruk av kjemikalier.

Naturligvis Avledet rengjøringsmidler


Naturlig utvunnet rengjøringsmidler av kokos og / eller palmebaserte tensider. Et overflateaktivt middel er en substans, slik som en detergent, som reduserer spenningen av væsker og tillater det å lage skum eller trenge inn i faste stoffer. Som det er laget av kokos eller palmebaserte stoffer er det naturlig utvunnet.

Naturlig kalkfilteret


Vannavkalkningstrinnet brukes i vaskemidler til å stoppe dine rør tilstopping og å hjelpe vaskemiddelet oppløses hvis vannet i ditt område er spesielt hardt. Hardt vann inneholder kalsium og magnesium ioner og disse må fjernes for å lette rengjøringen.

Vann


Vann er viktig i et flytende klesvask produkt som det gjør produktet lett å helle. Det vil også hjelpe til med blandingen av alle ingredienser i vaskemidlet.