Hovudside

Hjemmelaget vaskemiddel for Finvask

by Walther

Hjemmelaget vaskemiddel for Finvask

Ikke bare er å lage hjemmelaget vaskemiddel enklere enn man skulle tro, er det bedre for miljøet og enklere på snill. Flytende og pulver vaskemiddel kan gjøres som er skånsom nok for finvask og kan brukes enten i vaskemaskinen eller for håndvask.

Ingredienser


For å gjøre vaskemiddel for delikat klær, alt som trengs er noen få elementer som kan bli funnet på din lokale matbutikk eller online: en bar av milde og mild såpe som Ivory, vasking brus - ikke erstatning med natron - en stor beholder og vann hvis du vil ha flytende vaskemiddel.

Væske


For flytende delikat vaskemiddel, rist den såpestykke og legge til en liter vann i en kjele og kok til den er oppløst. Sett 4 liter varmt vann i beholderen, tilsett en kopp vasking brus og mix. Legg såpe og vann blandingen og la sitte over natten. Bruk omtrent en halv til en hel kopp av blandingen i enten vaskemaskin eller med hånd washables.

Pulver


For pulver vaskemiddel for ømfintlige plagg, rist baren såpe og bland med en kopp vasking brus i stor container. Rør bland sammen og bruke som du ville butikk-kjøpte vaskemiddel.