Hovudside

Avhending av Municipal Waste

by Walther

Avhending av Municipal Waste

Kommunalt avfall er i utgangspunktet den husholdningsavfall som er produsert av familier over hele landet. En prosentandel av denne kommunalt avfall bør bli kastet ut som normalt. Men det er ikke alt som skal til avhending av kommunalt avfall. For eksempel, når du begynner å se inn i det, kan du finne at din avfall inneholder resirkulerbare eller farlige materialer eller ting som faktisk kan gjenbrukes av deg og din familie i noen nyttige måte.

Bruksanvisning


•  Fjern elementer fra kommunalt avfall som er potensielt farlige materialer. Dette omfatter kjemikalier, drivstoff, stoffer som inneholder bly eller asbest, maling, tynner og lakk, plantevernmidler, insektmidler, gjødsel, aerosoler, rengjøringsmidler, blekemidler, viser polish, neglelakk og neglelakkfjerner.

•  Ta farlig avfall til din lokale farlig avfall samling nettstedet. Ring fremover for å finne ut hvilke av de elementene du skilt er akseptert. I noen tilfeller kan du tror noe er farlig at din by eller fylke gjør det mulig å kastes normalt.

•  separate resirkulering fra din kommunalt avfall. Ting som kan gjenvinnes inkluderer metaller, batterier, glass, plast, papir produkter og motorolje.

•  Ta med resirkulerbare elementer til din lokale gjenvinningsstasjon. Ring fremover for å sørge for at de aksepterer alle materialer youâ € ™ re bringe inn.

•  Legg kommunalt avfall som kan brytes ned til kompost haug å gjødsle plenen og hagen. Organisk, komposter materialer omfatter rent papir, rene papp bompenger, eggeskall, lo, hår og pels, aske, grønnsaker utklipp, strimlet avis, sagflis, teposer, kaffefilter, kaffegrut, ull filler og bomullsfiller.

•  Se gjennom kommunalt avfall for å være sikker på at det er ingenting som kan gjenbrukes av deg og din familie. Noen ganger får nyttige ting kastet ut, for eksempel en plastboks container, hårbørste eller vannflaske. Ting som du ikke har bruk for, men er bruk skal doneres til veldedighet.

•  segl for resten av ditt kommunalt avfall i en sterk plast søppelpose. Plassere den i utenfor søppel bin. På dagen byen din plukker opp søppel, ta med søppel bin ut til fortauskant for henting. Din lokale kommunalt avfall avdeling kan gi deg beskjed når søppel er plukket opp.