Hovudside

Hvordan Level bakken for en oppblåsbare svømmebasseng

by Walther

Hvordan Level bakken for en oppblåsbare svømmebasseng

Om du installerer en oppblåsbar eller annen type over bakken basseng, vil du trenger å flate bakken for å hindre muligheten for skade på bassenget. Planering bakken under din oppblåsbare svømmebasseng sikrer at trykket på vannet i bassenget vil bli jevnt fordelt rundt, og gir en glatt overflate med ingen steiner eller planter som kan punktere bassenget og liner. Mens trinnene er for et basseng 15 meter i diameter, kan de lett bli generalisert for ulike diametre.

Bruksanvisning


•  Konstruer en rett 2 "ved 4" montering av en fot lenger enn diameteren av bassenget. For en 15 fot basseng, rumpe to 8-fot lange 2-tommers med 4-tommers plater sammen i endene og legg en 2-fot lange bord på dem, overlapp hver lang bord med en fot. Fest denne to-fots spenne til lengre styrene bruker fire dekk skruer, fordelt likt langs lengden av spenne. Vend de tre styrene enn og feste andre to-fot langt stykke på samme måte.

•  Bruk den 16-fot 2 "av 4" forsamlingen å anslå forskjellen mellom det høyeste punktet og lav poenget med bassengområdet. Plasser den ene enden på det som synes å være høydepunktet i området, og peker forsamlingen til å gå over lavmål av bassengområdet. Plassere et nivå på 2 "ved 4" og heve den nedre ende av sammenstillingen til den er plan. Mål avstanden forsamlingen er over lavmål av bassengområdet.

•  Klipp området på så lavt en innstilling som mulig. Fjern eventuelle store ugress fra området og gjelder gress drapsmann til området.

•  Fjern torv og jord fra de høye punktene i bassengområdet hvis de er mer enn to inches over de lave poeng. Bringe den høye poeng ned til ikke mer enn to inches over de lave poeng.

•  Plasser filtrert sand som har hatt alle steiner og kvister fjernes på bassengområdet, som strekker seg ut seks inches rundt slik at diameteren av området dekket av sand er en fot mer enn diameteren av bassenget. Påfør ca 2 inches av sand på de høye områdene. Påfør mer sand på de lavere områder for å bringe dem til omtrent samme nivå som de høye områdene.

•  Plasser to "av 4" modulen på siden og bore en 3/8 tommers hull ned gjennom en av bukseseler nøyaktig halvveis mellom endene av forsamlingen.

•  Plasser forsamlingen slik at hullet du boret er på nøyaktig midten av bassengområdet. Hammer 3/8 "stang gjennom hullet og ned i bakken. Stangen blir dreiepunkt rundt hvilket enheten roterer.

•  Glatt og nivå sanden ved å rotere enheten rundt dreiepunkt. Holde nivået på toppen av montering og sjekke det når du roterer forsamlingen.

•  Pakk sand ned. For å gjøre dette, våt sand med en hageslange og la den til å sette over natten. Deretter pakke sanden ved hjelp av en sabotasje eller en lignende tung flat gjenstand (sabotasje kan leies fra en maskinvare eller hageforretninger). Sjekk sand neste dag for å se om det er nivå; hvis ikke bruke mer sand og gjenta dette trinnet til sanden er nivået etter våt pakking og stamping.

Tips og advarsler


  • For å beregne mengden av sand som trengs i kubikkfot, finne arealet av en sirkel med en diameter på 1 meter er større enn diameteren av bassenget. Deretter multiplisere området av den estimerte gjennomsnittlige dybde av sanden for å utjevne bakken, uttrykt i fot. Finn den gjennomsnittlige dybden i fot ved å legge to inches og 1/2 forskjellen mellom det høyeste punktet og lavmål av bassengområdet, og deretter konvertere til føttene.
  • For eksempel, for et basseng 15 meter i diameter til å bli plassert på et område hvor forskjellen mellom det høye punkt og lavt punkt er 2 inches, diameteren brukt i beregningen er 16 meter. Den gjennomsnittlige dybde av sanden er 2 inches pluss 1/2 av 2 inches, som er 3 inches eller 1/4 fot.