Hovudside

Hvordan kontrollere Kolesterol Med Natural Foods

by Walther

Hvordan kontrollere Kolesterol Med Natural Foods

Kolesterol er et fettstoff som finnes i både blod og celler. Mens det er produsert av leveren, er kolesterol også i animalske produkter. Hvis ditt kolesterol er for høy, kan du forsøke å kontrollere den gjennom trening og innlemme noen få naturlige matvarer i kostholdet ditt. Hvis du bruker diett for å kontrollere kolesterolet, være konsekvent. Selv da, antyder The American Heart Association se legen din for å sørge for at kolesterol er virkelig under kontroll.

Bruksanvisning


En Spis frokost hver dag - naturlig granola med melk og en frukt er tilstrekkelig. Å hoppe over frokosten kan forårsake blandede signaler i kroppen, forårsaker kolesterolnivået å svinge.

•  Spis mer hvitløk ved å legge fersk eller flaske hvitløk til noe du lager mat til lunsj eller middag. Ifølge Diet Health Club, vil en 10 prosent økning i hvitløk inntak bidra til å kontrollere kolesterolet.

•  Fyll deg opp med masse grønne grønnsaker og brun ris for å holde dine måltider lettere, som tunge måltider er en vanlig årsak til kolesterol problemer.

•  Spis vegetabilske salater i mellom lettere måltider; vitaminer i grønnsaker vil bidra til å kontrollere kolesterolnivået og spise mindre-porsjon måltider gjennom dagen er mye bedre for å kontrollere kolesterol enn å spise færre store måltider.

•  Snack på matvarer som er naturlig høy i vitamin A og C, for eksempel sitrusfrukter, gulrøtter, søtpoteter og spinat.