Hovudside

Installasjon Toro S-200 snøfreser Belt

by Walther

Toro S-200 snøfreser er en bensindrevet, ett-trinns maskin som brukes til å rense små boliggangveier og oppkjørsler. Den 20-tommers skjærer på maskinen betyr at det er i stand til å fjerne 20 inches verdt av fortauet. Den snøfreser er delvis drevet av en drivreim som kan tidvis må byttes. Hvis beltet snaps, vil det ikke være i stand til å kjøre uten alvorlig skade motoren. Tegn på at drivreima må endres inkluderer små sprekker på beltet selv og høyt squealing lyder mens du bruker snøfreser.

Forberedelse


La snøfreser motor avkjøles helt. Slå av snøfreser og ta ut nøkkelen. Ta ut nøkkelen fra tenningen.

Kople fra tennpluggen


Du er nødt til å fjerne kontrollpanelet for å koble fra tennpluggen. Dette er utelukkende av sikkerhetsmessige grunner, fordi det er ingen måte den snøfreser kan starte uten tennpluggen tilkoblet. Skru kontrollpanelet med en stjerneskrutrekker. Sentralen ligger nær toppen av snøfreseren. Koble fra tennpluggkabelen når du har fjernet dekselet.

Fjern gamle Belt


Finn stasjonen beltet panel på venstre side av snøfreser nær bunnen. Du er nødt til å fjerne tre skruer, to låser-nøtter, to hodeskruene og en vaskemaskin for å fjerne panelet. Et verktøy vil være behov for lock-nøtter, men størrelsen på nøtter kan variere fra år til år. Det er der beltet ligger. Tvinn lock-nøtter med en skiftenøkkel. Ta av panelet for å eksponere drivreim.

Erstatte The Belt


Trekk opp kabelføringstrinsen å frigjøre spenninger, slik at beltet er lett å fjerne. Trekk den fra trinse, bremsearmen montering og motor trinse hjul, etter rutediagram, som vil bli trukket på et klistremerke på innsiden av drivreim huset. Bytt ut den nye belte med samme routing mønster som den gamle. Hvis det er ingen klistremerke, tegne et diagram for deg selv før du fjerner den gamle. Erstatte beltet og sette på plass dekselet drivreim med alt det er maskinvare. Trekk opp på tomgangsskiven igjen for å gi deg selv mer plass til å rute den nye beltet.