Hovudside

Hvordan håndtere Ice på en Rock Innkjørsel

by Walther

Hvordan håndtere Ice på en Rock Innkjørsel

Mens rocke innkjørsler mangler glatthet av asfalt, tetting og cracking er en nonissue. Vintrene kan være forrædersk på en stein innkjørsel. På grunn av ujevn overflate, er det ofte umulig å fjerne lag av snø hviler direkte på fjell. Når en kuldeperiode treff, slår dette laget av snø til et ark av is, noe som gjør manøvrering en utfordring. Riktig fjerne isen fra oppkjørselen for å hindre at ulykker skjer.

Bruksanvisning


•  fjerne snø fra berg innkjørsel så snart som mulig. Dette kan bety drar ut flere ganger for å pløye eller måke under en snø.

•  Skuff eller pløye så nær fjellet som mulig. Pløying og måking kan skifte rundt noen av rock, et problem du kan løse i løpet av sommermånedene med en rake.

•  Arbeidet med å smelte den gjenværende snø før det blir til is. I løpet av dagtid timer, la solen for å gjøre det meste av arbeidet. På slutten av dagen, slutt opp jobben ved hjelp av en luke lommelykt.

•  Hopp salt og nå for sand. Etter torching, fylle en bøtte med lek sand og bruke hendene til å kringkaste det over steinene. Den løse sand øker trekkraft for å hindre slips, faller og skids på våte steiner.

•  Bryt opp biter av is som utvikler på rock oppkjørselen etter en lang nighta € ™ s fryse. Selv om du kanskje har gjort ditt beste for å unngå det, kan eventuelle flekker du savnet torching enkelt slå til is i kuldegrader. Bruk en is chipper å bryte opp isen og bruke lommelykt for å smelte bort restene. Strø sand over området etterpå.

•  Dryss rock salt på oppkjørselen hvis du våkner opp til en skøytebane etter en natt med underkjølt regn. Tillate sola å bistå rock salt i smelting. Smelt eventuelle gjenværende seksjoner med luke lommelykt og strø sand over fjellet oppkjørselen for trekkraft.