Hovudside

Slik Care for Mardi Gras Orchid Garden Plants

by Walther

Slik Care for Mardi Gras Orchid Garden Plants

Mardi Gras orkide er en hybrid variasjon kombinere en brasilianske arter kalles Phragmipedium Brasiliense og en annen kalt Phragmipedium fischeri. Tilgjengelig i USA siden 1985, dens typisk rosa eller rose og hvite farger ligne orkide kalt Phragmipedium "Coral Jewel." Nært knyttet til dame tøffel, eller Paphiopedilum orkideer, Phragmipedium orkideer har også en pose ved foten av sin blomst, men de Phrags har lange begerbladene. Mardi Gras blomster er langvarige og når de faller, og en annen blomst vokser å ta sin plass.

Bruksanvisning


•  Plant Mardi Gras orkideer i spesiell bark designet for orkideer eller bruk rockwool blandet med 10 prosent middels kull og 30 prosent spongerock. Bruk en pott med et dreneringshull eller forlate anlegget i sin barnehage potten inntil barken forringer eller rockwool blir mørkt, transplantere det i høst.

•  Gi orkideer med lav til middels lys. Hvis det må leve i et område som mottar klarere lys, øke luftfuktigheten i sin voksende området til minst 70 prosent. I dårlige lysforhold, vil dette orkide gjøre det bra i luftfuktighet på 50 prosent.

•  Opprettholde et mellomliggende temperatur, som vanligvis regnes for å være på 70-tallet Fahrenheit, for orkideer.

•  Vann Mardi Gras orkideer å opprettholde fuktigheten i den voksende medium. Disse orkideer trenger noen mineraler i vannet deres og trives når vannet pH er mellom 8,0 og 8,4. Hvis regnvann eller destillert vann brukes, dryss 1 ts. dolomitt kalkstein på jordoverflaten hver fjerde måned for en plante i en 3-1 / 4-tommers potten. Øke dette beløpet for større potter.

•  Gjødsle med en plante mat har en NPK-forhold på 20-10-20. Men ikke gjødsle ved hver vanning fordi Mardi Gras orkide kan utvikle brannskader på bladene og rot tips.

Tips og advarsler


  • Det er mulig å vokse Mardi Gras orkide i kjøligere temperaturer, men fargen blir nesten rødt.