Hovudside

Hvordan rense ristene på en Whirlpool Kjøleskap

by Walther

Hvordan rense ristene på en Whirlpool Kjøleskap

Risten på en Whirlpool kjøleskap beskytter apparatets maskiner, nemlig kondensatoren spoler plassert bak gitter. Ristene - også kjent som base gitre - kan samle skitt fra deres plassering nær gulvet, samt drypp og søl fra kjøleskapet. Den beste metode for rensing av dem er avhengig av risten materiale - enten malt metall eller rustfritt stål. Whirlpool anbefaler å trekke kjøleskapet for sikkerhet før rengjøring prosjekt.

Bruksanvisning


•  Ta bunnristen for lettere rengjøring tilgang. Åpner kjøleskapdørene og ta tak i begge ender av risten. Skyv de øverste hjørnene på med tomlene mens trekke bunnen mot deg for å fjerne.

•  Dypp en myk klut eller svamp i varmt vann og tilsett noen dråper av et mildt rengjøringsmiddel for å rense lakkerte metallrister. Gni klut eller svamp over rist, forsiktig skrubbe problemområder. Skyll med varmt vann, tørk av med en ren klut og sett på rist.

•  For rustfritt stål rist, bland 1 ss av mild såpe med flere kopper varmt vann, deretter fukte en svamp i løsningen. Tørk svampen i retning av den rustfrie korn. Skyll risten med friskt vann, tørk den med en myk klut og erstatte det.

•  Sett risten ved å stille opp støtte faner på innsiden med metallklips på grillen basen. Skyv risten tilbake på plass. Plugg din Whirlpool kjøleskap i igjen.

Tips og advarsler


  • Dra nytte av å rengjøre risten ved også å rense kondensatoren spoler. Med kjøleskapet fortsatt unplugged og risten fjernet, kan du bruke et vakuum vedlegg med myk bust til å forsiktig støvsuge spoler ren.
  • Bruk aldri brennbare væsker til å rengjøre Whirlpool kjøleskap. Gjør du det kan føre til en eksplosjon eller brann.