Hovudside

Hull i Hibiscus blader fra skadedyr

by Walther

Hull i Hibiscus blader fra skadedyr

Hibiscus planter er medlemmer av Malvaceae familien. En av de mest populære busker av tropene, ifølge University of Florida, de fleste hibiscus danne store blomster som varer bare en dag. Blomstene blomstrer i en rekke nyanser, inkludert rød, lavendel, oransje og gult. Mens det er mange varianter av hibiscus planter, alle er utsatt for visse skadedyr som kan forårsake hull i bladene.

Senter Holes


Hibiscus blader med hull i midten vanligvis er et resultat av snegler, snegler, leafminers og cutworms. Hullene kan vises som runde flekker eller tunnel på tvers av de indre deler av bladene. De kan oppstå når voksne flygende insekter legger sine egg på undersiden eller baser av bladene. Som larvene klekkes, begynner de å spise den vegetative vekst. Denne tilstanden kan være selvbegrensende, løse når larvene forpupper seg stoppe fôring. Hvis hullene er et resultat av fôring av snegler, biller og snegler, kan infisert hibiscus krever behandling for å løse tilstand, spesielt hvis skaden er omfattende.

Edge Holes


Larvene er den mest sannsynlige årsaken i forårsaker hull med blader som danner sammen ytterkantene. Som med noen varianter av leafminers, larvene klekkes og begynne å fôre på vertsplanten. Bladene kan vises fillete og tygget rundt omkretsen. Larvene kan spise hele bladet før de flytter til andre områder av løvverk.

Skade


Hibiscus planter generelt tåler mindre løvverk fôring uten problemer. Store infeksjoner kan føre til tap av kraft, noe som vanligvis skjer når bladene begynner å gulne og falle. Sopp- og bakterieinfeksjoner kan være ansvarlig for noen av skadene på helse av anlegget. De nematoder ofte inn på anlegget i de svekkede og skadede deler av bladene.

Behandling


Umiddelbar beskjæring av den skadede løvverk er første skritt i å beskytte helsen til den berørte hibiscus anlegget. Gi riktig vanning og gjødsling hjelper også øker heia og bidrar til å redusere skader fra skadedyr. Hibiscus planter foretrekker godt drenert jord med en pH-nivå på 5,5 til 6.5. Vanning en gang i uken under tørke bidrar til å holde jorda fuktig nær røttene. Tre eller fire feedings hvert år med en 15-5-10 gjødsel kan bidra til å beskytte helsen til hibiscus planter.